Selamat Hari Raya Aidil Fitri

in , by Alia Farhan, 9:35 AM

 Alhamdulillah..dah raya kita. Finally we got the chance to celebrate with our loves one again. Kalau sebelum ni MCO back to back kan..This year da boleh travel balik kampung kan. 

Alhamdulillah again and again. So greatful and thankful for that. And as expected raya 2nd or May…nasib tak dak la menggelabah sangat sebab rumah pun robot tlg cucikan..kita tinggal nak susun2 ja..masak rendang pun dalam presusre cooker..so everything is a bit easier for us.

 


No proper family picture as usual😂
Boleh la dari takda kan🤭


Team raya Jitra. 


Team menggelabah tak reti bagi kerjasama😵‍💫😵‍💫😵‍💫


Makhluk kenit annoying tang suka cari pasal😖

Alhamdulillah..seronok rasanya dapat raya mcm dulu2 with No facemask dekat outdoor… satu nikmat yang paling best bil da xpayah nak pakai face mask outdoor kan.

Apa pun..
Selamat hari raya
Maaf zahir dan batin

Semoga bertelu lagi Ramadan yang akan datang.









SHARE 1 comment

Add your comment

  1. hahaha comel lah makhluk kenit tu. Selamat Hari Raya Kak Lia sekeluarga

    ReplyDelete

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS