Good Bye July, N hello August

by Alia Farhan, 9:26 AM

 



July is my favourite month, but this year it was too much in my plate. I got overwhelmed with the love I received from my husband n kids on my birthday. 

Another Year, Another Story

in , by Alia Farhan, 9:40 AM

 


Alhamdulillah diberi nikmat menikmati lagi hidup pada tahun baru.

Another year, yet another stories. 
May we become a good person as a Muslim in future.


 Percakapan Iblis dengan anak buahnya :


"Jika kau ingin merosak sebuah keluarga, rosakkan dulu ibunya!!"


Berikan dia rasa lelah bertubi-tubi yang membuatnya merasa lemah dan habis energi.

37 years old on 3/7/22

by Alia Farhan, 4:00 AM

 Alhamdulillah…a year older. Dah tua dah orang kata. 37 tahun pada tanggal 3 Julai yang lalu. 

Semoga diberi kesihatan yang baik untuk terus berbakti kepada yang tersayang. 

Selamat Hari Raya Aidil Adha

by Alia Farhan, 11:10 AM

 Assalamualaikum

I hope it is not to late to wish to my fellow Muslim readers, Selamat Hari Raya Aidil Adha. Kami 3 beranak demam raya ni. Start dari Rabu lepas aku dah rasa tak sedap badan. Then berlanjutan dan jangkit ke Aishah n sterusnya dekat kakak dia. 

Hai semua,

Hari tu aku pernah story kan awal tahun ni aku dengan family aku dengan family adik ipaq aku kami road trip dari Penang pusing Semenanjung ni ke Kelantan la sampai lengkap Semenanjung kan. And aku ada juga cerita pasal kami makan KBB Burger & Steak dekat KB hari tu kan. To be honest, this is one of the best steak aku pernah makan kot. Stil tak boleh move on kot. 

Tanjong Jara Resort Review

by Alia Farhan, 12:03 PM

 Haaa lamanya pi baru nak review. Kahkahhhh… 

Ni pun sebab takleh lena kan. So haruslah kita sepam sini satu kali sampai rasa betul2 nak lena. Maklumlah skrg ni mata rasa kuyu start pukul 10 tapi time tu xleh nk lena lagi sebab ada mcm2 benda nak kena setelkan so end up kita terlepas time lena tu paham-paham ja lah kan.

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS