Assalamualaikum,

It’s been a long hiatus. Tak tau la apa menda yg busy nya sampai tak update2 blog ni haa. Dah banyak trip ke sana ke sini yang tak berupdate. Ada lagi ka orang baca blog?

Utk orang yg suka travel; aku prefer blog reading baca experience orang rather than tgk short2 video. Nak dapatkan full info memang kena baca blog dlu utk dpt full details gitewww. Tiktok short videos tu just penambah perisa saja

Makanan Halal Di Seoul

in , by Alia Farhan, 4:41 PM

 Anneyeong, eotteohge jinaeseyo( how are u?)

Since i’m in South Korea right now, to be precise in Busan right now. I left Seoul two days ago. 

So i want to share dengan korang makanan halal di Seoul. Seoul is indeed a beautiful city. Korang boleh masukkan dalam travel wishlist korang ok

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS