Masak Apa Hari Ini?

by Alia Farhan, 8:30 AM

 Assalamualaikum 

Fuhhhhh dah sebulan tak update blog. Sibuk apa ntah tuuuuu kannnn….buat2 sibuk la tu kannnn…

Tapi sebab hari ni tibehhh rasa nk update blog. Rugi pulak bayaq domain kt netkl tapi x update blog kan. Timbul rasa keinsafan hari ni.

 Assalamualaikum 

Disebabkan last week my family n jejirans ke Hatyai. Maka haruslah nak share apa yg terjadi . Hakhak. Actually Hatyai ni kan kalau orang Jitra macam aku ni kan boleh pi balik hari ja. Pi pi makan balikkkkk. Haaa mcm tu la

Kalau ikutkan Hatyai ni makanan dia dah agak mahal dah sebab orang Malaysia rajin masuk JJCM kat sini. Tapi stil la murah dari harga kt Malaysia tu. Kat sini hotel murah, transport murah. Sebab tu orang Malaysia suka mai tang ni kan. 

 Sementara mood semua duk mai kan. So haruslan kita upload rajin2 secara pukal. Bukan senang kerajinan nak kena borong mcm ni🤪🤪🤪

Kali ni nak cerita pasal cerita JJCM ke Tanyong Poh di daerah Satun Thailand ni. Kalau nak tau untuk ke sini better hampa masuk kot border Wang Kelian, kalau belah Siam Wang Pranchan. 

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS