Sambungan dari JJCM IPOH: Hainan Chicken Rice yang lepas. Kebetulan Ipoh hari tu hujan renyai-renyai sepanjang hari. Nak pergi mirror lake tu pulak tutup so kami pun ke cafe ni. 

Petit Mary Patisserie ni depa juai fresh bake pastries, cake n coffee. Cafe dia pun lawa jugak


Tapi apa-apa pun jom la tengok apa yang best dekat kedai ni


Dekat depan kedai


Macam-macam jenis cake. Suka yang crepes cake tu…

 

Auwww so cuteee


Alaa laaa comels nyaaa


Scones n pound cake



Tengok 3 orang ni. Macam-macam akal terutama yg dua orang kecik tu.


Vanilla latte


Crepe cake apa ntah..sedap!




Nyumeh2 in my tummy


Croissant..sedap! Kalau ada filling tuna ka walahhhh


Sho cuteee

Cutenya lahai…


Cute sangat sampai rasa sayang nak makan ya





Hot choc


Ice latte n hot latte

Seronok jugak layan makan-makan desser and mengopi dekat sini sebab kedai selesa and cosy sangat lagipun kat luar tine tu tengah hujan. So memang layan la kan.







Seni jugak pic kakak amik ni




Alhamdulillah..papa da makin terer amik gmbaq mama🤣🤣🤣


Ecah n her forever boipren n bodyguard

Ok la korang. Kalau ke Ipoh boleh la singgah le sini sebab kedai ni antara cafe yang famous jugak di Ipoh. 

Alamat:

Petit Mary Patisserie French Cuisine,
83 , Jalan Langsat,
Taman Teh Teng Seng,
31400 Ipoh,
Perak

No tel: 

055472072













SHARE 2 comments

Add your comment

  1. Terpikat pula dengan crepe cake tu.... cantik lapisannya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn... Cantik dah sedap sgt... Pastu tak muak

      Delete

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS