He & She Coffee Cafe, USM Penang

by Alia Farhan, 7:13 AM

 Ok la kali ni nak share sikit pasal satu cafe dalam USM Penang ni…so aku ni boleh kata hari-hari lah kan masuk USM kecuali weekend sebabnya Aishah tadika dekat dalam USM ni…so pernah la ternampak orang share pasal cafe ni..so aku pun bergegas la message Jumie @ Achi Keriau tanya the exact location cafe ni tang mana…

So kiranya cafe ni aku da selalu la jugak duk mai. Kopi dia sedap makanan2 n pastries dia pun sedap gak. So memang onz la kiranya.


Aishah la selalu teman mama pi kopi2 sambil mama buat report keja mama. 



He& She Coffee Cafe ni dekat dengan area Library Hamzah Sendut USM ni…


Banyak pastries dia…


Semua rasa nak makan🤣


Selain tu ada makanan2 lain jugak. 


Ni masa first time mai try sini.


Chicken mishroom pie n latte



Caramel cheesecake dia sedap gilaaa




Yang ni setelah berkali-kali mai repeat lepak kat sini🤪
Caramel latte with whipping cream..sedapnya tgk😅
Naya tengok time diet ni🥲



Favourite Ecah pot2..aglio olio dia cukup rasa n sedap


Oreo donat dia..shooo shedapp


Ni makan dengan kakak hari tu sebelum amik Ecah balik sekolah.

Overall memang best la nak lepak mengopi dekat sini. Lepas tu senang, kalau amik Ecah n tak tau nak makan kt mana memang tuju ke sini ja.

Oh ya He & She Coffee ni bukak sampai pukul 8 malam ja and KATUP hari AHAD. 

ok lah..nanti kita share  lagi tempat lain okkk

Maklumlah Penang ni kan banyak ja tempat menarik yang lain selain nasi kandaq🤭🤭🤭

















SHARE 2 comments

Add your comment

  1. Nampak sedap semua. Pastries, pie... yumms

    ReplyDelete
  2. Menarik gak cafe dalam USM ni. Kalau student ni mesti seminggu sekali lepak sini. nak makan hari hari macam kopak juga. Decoration cafe menarik. Luar entrance batu bata tu memang cantik buat tempat ambil gambar. Menu pun banyak pilihan. Nice lah.

    ReplyDelete

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS