Penting ka hydrate skin ni?

Hai.. Lama dah rasanya tak review produk-produk yang aku pakai kan. Ni dah long overdue dah ni... Bersawang.. Tak tau la busy apa ntah...mood ke laut ja memanjang...Aku ni masalah kulit aku ni tak la teruk sangat.. Orang kata level-level mild ja.. Kalau tak jaga boleh jadi teruk la kan. Kalau dulu…

Order Sandwich Sedap Di Penang

Assalamualaikum.....Sempena nak PKP balik 1 hb june ni... Maka dengan ini... Aku nak promote la small business yang best2... Salah satunya sandwich yang akak jiran aku dekat sini buat....As peminat sandwich... Aku memang tersangat lah suka beli sandwich.. Nak buat malas... Kalau pi ke Family Mart …

Barang Keperluan Sekiranya Dikuarantin Di Pusat Kuarantin

Assalamualaikum
As we know.. The numbers of people been infected eith Covid 19 rise day by day. A dearly sister of mine, Ain (adik roomate aku masa dekat UniKL-MICET) dulu was tested positive. She is now quarantine at MAEPS, Selangor.She's been sharing her quarantine at MAEPS for reference to o…

Resipi Nasi Ulam

Bila bulan puasa of course makanan wajib utk aku makan walaupun sekali adalah nasi ulam. Kalau di Pantai Timur ada nasi kerabu... Dekat Utara pulak kami ada nasi ulam. Lain sikit tapi masing-masing sedap cara masing-masing.Keunikkan nasi ulam ni.. Adalah ulam-ulaman dirincik halus dan digaul denga…

Eidul Fitri 2021

Sedar tak sedar dah raya keenam hari ni. Cepat ja masa berlalu kan? Macam bulan puasa hari tu jugak. Sat ja rasa masa berlalu... 10 Ramadan terawal ja rasa lambat... Lepas tu sat ja rasa Ramadan berlalu.Tengok-tengok dah 10 Ramadan terakhir. And sekarang dah raya ke-6. Fuhhhh memang cepat sangat r…

Burger Sedap Di KL

Jangan ingat negara barat saja yang suka makan burger. Malaysia sendiri ada ramai peminat burger dan ada banyak tempat makan untuk menu burger dengan rasa yang sangat memuaskan hati. Walaupun peniaga yang menjual burger ini seperti cendawan tumbuh selepas hujan, tetapi masih ada tempat makan untuk …