Hai Assalamualaikum lovelies...
Ada tak readers kat sini yang suka pakai color lens? Kalau korang suka, korang kena stay baca review ni sampai habis ok!
To be frank, I'm not a fan of color lens..used to but not anymore until I found this Horien Eye Secret 38% 3 months color lenses!
Yalah, menyampah kot kalau beli tapi  mata asyik gatal and merah ja. Menyampah ok menyampah. Yes I have a quite sensitive eyes. I don't wear sebarangan lens tau sebab takut kena ulser mata ka.




So what is the fuss about this Horien Eye Secret 38% 3 months color lenses ni?


In gold color.


So basically untuk orang yang bermata sensitif macam aku ni, I will always go for soft lens. Because sekarang kan macam-macam lambakan lens dekat pasaran, from Korea claim la apo la. Lepas tu pakai, nah mata gatai , kering and merah! Serius stress. Siap pernah kena eye infection lagi. Eeeiii baik-baik cakap ok, kita da pakai and jaga kebersihan sehabis baik tau. Lepas-lepas tu sumpah seriau nak pakai lens lagi. Takpa la mata tak lawa pun. Bahahaha.

Tapi dengan Horien Secret color lens ni aku confident la kan sebab nya:


  • Material: Polymacon
  • Water content: 38%
  • BC:8.7mm
  • DIA: 14.2mm
  • Power: 0.00, -1.00~ -6.00( one power for every 0.25; -6.00; one power for every 0.50)
  • Color: Black and brown (daily color lenses)
  •             Black, brown, gray , coco, purple , pink , blue ( monthly color lenses)
  • Sodium Hyaluronate & Trehalose 
  • BMW 3D Wrap Technology
  • UV Protection Function
  • Artificial Intellectual
  • Bigger Tinted Area
  • 7-9mm wide optic zone

Have you heard that color from some of the contact lens might peel off and the chemical itself will hurt your eyes. Scary kan? But with Horien Eye Secret, BMW 3D Wrap Technology , dah tak perlu takut ya my dear. (Aku la yang penakut dulu!)



Credit to : http://www.eyesecret.com.my

In case you want to know about this BMW 3D Wrap Technology khennn.





Credit to : http://www.eyesecret.com.my

Comparison of technology that Horien Eye Secret used compared to a "traditional" method one.

So let see how my face look like after wearing their color lens.


Before wearing any color lens.


Me after using blue lens by Horien Eye Secret.



It does enchance my make up a bit kan.


Me using blue lens masa pi dinner date dengan husband and anak2. So basically not a date. 

So what do you guys think about Horien Eye Secret 38% 3 months color lens? For me to be frank, I think I'll start falling in love again with color lens. Thank Horien Eye Secret for producing such a good contact lenses.

korang yang nak beli Horien Secret Eyes 38%  3 months color contact lens boleh la dapatkan di kedai-kedai optik yang berdekatan dengan rumah korang ya. Untuk maklumat lanjut boleh la korang check ke sni:






Hai hampa..kali ni kami nak cerita psal homemade fertilizer kami untuk urban garden kami atau balcony garden kami.

Senang saja. Guna barang-barang waste dari dapoq saja.

Untuk buat ni kami cuma gunakan;

-kukit bawang besar , merah, putih, kentang ( yes kami himpun dalam bekas kuih penutup merah tu)
-bawang-bawang atau kentang busuk
- gula merah

Pastu gaulkan gula merah dengan bahan-bahan buangan tadi. Nisbah dia 1:1 . Let say berat total waste tu 100g,   so gula merah / brown sugar pun 100g.

Kenapa gula merah / brown sugar ?  Guna gula putih tak boleh ke? Bukan tak boleh ya. Boleh tapu brown sugar or gula merah ni tak go thru bleaching process semasa pembuatannya. Dalam kes ni kita nk feed kan bakteria untuk digest molasses dalam brown sugar ni dengan mudah.

For this aerobic fermentation process, the oxygen need to be fed to the microbe and untuk ni aku tebuk la lubang kecik kat penutup so dat ada udara boleh masuk sepanjang proses fermentasi ni.


Ni after one month peram / fermented ya. Bau dia bau bawang and a lil bit bau manis-manis. Kalau guna pisang lagi wangi.


After 1 month aku da boleh guna. Just filter. Amik 5ml of it or 1tsp dilute dengan filter water and spray dekat daun-daun pokok ya.


Ni lepas da filtered and diluted. Letak ja dalam botol with sprayer macam ni. Lepas tu spray ja kat daun-daun tu.


Jom kita tengok hasil-hasil pokok yg aku spray dengan FPJ ni.


After a month plus tanam pokok ni, dah keluar bunga wei. Cepat-cepat jadi kacang panjang ye.


Ni pun bunga first jugak untuk pokok kacang panjang renek aku.


Another pokok kacang panjang renek. Subur sangat-sangat.


Pokok selasih or thai basils.


Another kacang panjang renek.


Ni pulak pokok roselle. Gila nail daun baru. Cepat2 la gila berbunga and berbuah pulak ye. Boleh buat air roselle nanti




Ni pulak money plant. Sesuai gak as indoor plant. Aku letak dekat luar and spray FPJ ni bukan main gemok lagi lani.




Ni pulak ketumbar jawa or culantro pun cepat gak kluar daun baru.


Ni pulak pokok cabai besar. Kita tengok progress dia after 1 month ya nanti.

Kalau korang nak tau orang jual FPJ ni satu botol yang diluted tu tersangat lah mahal ye. Satu botol kecik 15ml/30ml macam tu lebih kurang RM15-20 ya. Itu pun da diluted berapa kali pun tak tau la ye. Buat sendiri pakai setahun pun rasa tak habis-habis ni.

Korang ada yang minat berkebun macam aku tak? Hopefully nanti murah la rezeki suami aku untuk beli rumah landed kat kami sekeluarga..boleh la senang hati sikit aku nak berkebun kan. For the time being i'm so happy with my balcony garden ni. Nikmat mana lagi yang aku nak dustakan ye dak.







Previously on 

Travelog Phuket : Day 1, Road trip to Phuket Part I



holaaaa...
ada yang tertunggu-tunggu ke entry Travelog Phuket secara roadtrip ni?
sabar ye...jangan marah. Nanti kita cerita elok-elok ye.

So dari entry yang lepas, lepas ja kami setel brunch kat Danok maka kami pun gerak la ke Phuket, please bear ni mind dari danok ke Phuket adalah dalam 7-8hrs journey so memang lebam ya. Oh ya, sebelum hampa meninggalkan Malaysia sila la isi minyak kereta hampa full tank ya! Wajib sebab minyak kat Thailand harap maklong memang mahal tapi depa ada ja minyak murah iaitu RON91. Kami memang isi full tank siap-siap sebelum masuk ke Thailand. 

Dalam 1hr perjalanan, kami singgah di petrol pump yang besar. Biasanya kat petrol pump yang besar-besar ni ada 7 Eleven atau Family Mart ada jugak coffee cafe ala-ala Starbucks tapi version Siam. So masa kat 7E memang aku borong habis la segala burger frozen, sausage frozen yang tentu-tentu HALAL la ya. Takkan aku nak amik yang tak halal pulak kan. Jangan tanya aku boleh caya ke tak HALAL diorang ni. Aku percaya ja. Ko ingat kat dalam satu dunia ni kuasa HALAL tu dekat JAKIM sorg je ka? Ko ingat kat tempat lain takda orang Islam ke? Kalau semua menda ko tak yakin sila duk mereput di Malaysia ja kekdahnya.Bhahah..Berletiaq pulak dah.


Ni sedap nak mampusss ok


Ni pun sama...aku angkut 3 4 cups habuan aku selaku co pilot di belakang layan borak dgn pilot kat depan. Eh untuk pilot la jugak kan. Nampak stok aku tapau tu???


Ni paling the best of the best.



Ni pun sedap. Aku da tak ingat berapa harga dia. Tapi masa balik hari tu aku singgah 7E Danok aku borong licin sebab sedap nak mati. Aku tak paham kenapa dekat 7E Malaysia xda menda ni and kenapa 7E kat Malaysia mahal nak mampus and tak best!


So bayangkan memang long hours journey ya, macam-macam la aku duk membaham dalam kereta. Ala standard la kan, Aishah pun makan tidoq ja. Asal lepas dia menyusu ja memang aku terus lapaq la wei. Nasib da tapau makanan. Semua yang halal frozen food tu habis kat kami ja tau. Masa nak bayar tu suruh diorang heatkan siap-siap so nanti dalam kereta boleh baham ja terus kennn.


Makan tidoq..makan tidoq pot pot mama ni. Nanti nak travel jauh sila duk dalam carseat ya. Kalau tak..nanti kena saman dik oiii.


Ada la singgah jugak berhenti kat petrol pump kecik dekat Trang tapi dekat sini takda apa ya. Toilet pun asal boleh je lah. Kalau kat petrol pump besar tu best wei, dah macam RNR kat Malaysia. Meriah gitu! Perjalanan diteruskan sampai ke Krabi. Dekat Krabi ni kami singgah petrol pump besar and ala-ala RNR siap ada food court lagi. Ada la 3 kedai makan Muslim. Nasib la aku masih boleh cakap sikit-skit bahasa nenda ku yang satu ni. Paham la jugak apa yang makcik tu kata. Habis-habis tak paham, terus Mero Pang(tak paham maksudnya) hahahahha . Masa dekat sini aku makan nasi dengan ayam masak pedas(Khai phed) nak resipi ni sila click SINI, sedap tapi pedas nak mampus. Air teh ice depa as usual la memang stock potong kaki! Kalau mengandung kompem GDM berganda-ganda. Korang boleh cari petrol pump besar ala2 RNR kat Krabi ni tau nanti in case nak makan ke.


Nampak ja bukit2 batu kapur ni da lega sebab tau da sampai kat Krabi.

Lepas ja makan, aku terus serang 7E. Memang addictive betul nak masuk 7E kat Thailand ni. Pakai pelaris pa ntah, yang pasti 7E depa murah nak mati. Boleh tengok kat entry 7E ni kenapa aku da macam addict asyik nak masuk ja 7E depa. Family Mart pun best gak kat sana oi. Aku baru plan nak angkut segala mak neneks burger sedap tu, sekali suami aku kata I da borong tadi. Yahuuuu. Boleh buat bekal dalam keta and kat hotel nanti.

Untuk pengetahuan korang, jarak dari Krabi ke Phuket ada la berbaki 1 hr 30 min to 2hrs lagi. Kematu jugak la kan. Penat memang penat. Yang lagi penat si driver la.hahahha. Sampai dekat Phuket time tu da hampir senja. So kat sini masing-masing kereta da mintak nak minum kan. So terpaksa la tuang minyak kat sini ya. As I said la kan, harga minyak kat siam ni memang mahal tapi korang xpayah la nak pakai RON95 or RON97 la sangat kan. Kitaorang pun bagi keta minum RON91 ja masa kat sana hari tu. Ala sekali sekala jamu dia minum minyak murah yang tak murah sangat kan. Tapi still ok what, Siam mana ada tol charges. Jalan raya pun elok ja haa.

So kami kena cepat-cepat gerak ke Patong sebab dari pekan Phuket nak ke area Patong boleh tahan jugak ya.Tersesat jugak kami sebab tersilap, jalan dekat Phuket dah banyak perubahan ya compared to 2015 sebelum tu yang aku pi. Da ada flyover and ala-ala tunnel dah. Maju sekarang. Mall pun da macam-macam kat Phuket tu yang baru naik Untuk pengetahuan korang dalam banyak-banyak beach kat Phuket, Patong Beach antara yang paling happening dan padat ya.  Malam-malam biasa dekat area Patong tu memnag happening, takut banyak jalan yang kena tutup kan. Nasib memang set GPS untuk direct terus ke hotel yang kami book. Nama hotel tu Andakira Hotel, bak kata member laki aku...Andakira..Andabayar....


Semua cari wifi sampai-sampai ja kat hotel.




Tengok la d kids, semua heppy.  Habis senua welcome drink yang hotel provide kan.

Lepas ja check in dan letak barang semua dekat dalam bilik masing-masing. Maka kami pun gerak la turun ke bawah untuk cari makan. Walking distance ja hotel kami nak ke Bangla Road yang fames dekat Patong Beach tu ya. Jumpa ja kedai street food yang ada cop mohor HALAL dengan pantas terus order makan ya. Lapaq nauu sorang-sorang kan.


Mine with nasik putih. Tak ingat nama menu yang pasti prawn apa ntah.


Husband punya phad thai
Tangan gegor wei lapaq pnya psai.



Total makan malam tu agak mahal la jugak, kalau tak silap untuk nasi goreng beberapa pinggan, phad thai 2 pinggan ,omellete dan 1 magkuk tomyam ada la nearly to 1700B...seingat-ingat aku la. Nothing fancy pun makanan nya. Just untuk kenyangkan perut masing-masing ja kan. Tapi bab makan masa kat Phuket tu memang kitaorang banyak sep la kan. Nanti la kita cerita lagi. Sekali harung dengan review Hotel Andakira... Andabayar.

Stay tune na...






Yes...
It's been a month I revamped and registered domain dot com to my blog.
Yeah obviously I don't do all the make over myself. I hired kak Siti Awadah; a blogger that actively doing a make over for blogs. Yeah, aku mana la reti nak buat coding-coding bagai. Budak Chemical Engineering tau buat bomb ja orang cakap. Subject C++ dulu pun azab nak abihkan satu sem. Syukur tak repeat.

Why do i registered dot com? I think it's about a time to have my own domain what. Lucky I registered my domain before joining the SEO+C Workshop by Butterfly Project Malaysia; because one of the criteria for PR nowadays; they are normally searching and favor blog with dot com.

Well...for this time around, I requested kak Siti a very clean, simple but yet sweet as my blog "face" . Tak mau dah make up over-over okei! Less is more gitu kan..



Simple but sweet like me...
perasaaann kennnn..bagi la chance skit tuan rumah nak perasan kan

So amacam? Ok tak "muka" baru blog aku ni? 
Hampa kalau nak revamp jugak blog hampa boleh la contact kak Siti Awadah kat FB ye. Click je kat nama dia tadi tu. Terus direct ke FB Kak Siti. Oklah, chow sin chi. Nak pi tekan ayaq lengkong kat bawah apartment ni kat mesin gedegang. Panas-panas ni minum lengkong haroi cin cing la. 

Note:
Lengkong is Kedah word for Cincau
Haroi cin cing is Siam word for sedap namateyyy or yummmeyyyy



Saja nak cerita hari tu aku ada join SEO+C(ontent) workshop by Butterfly Project. As part of butterfly aku memang dah lama dah tunggu untuk pi workshop macam ni.



Lagipun bayaran yang dikenakan pun berpatutan kot. Cuma RM50 saja dapat join workshop best mcm ni. Tunggu lagi kan.


Bertempat di Canvas Damansara Perdana. 
With the main sponsor Althea Korea.


Untuk workshop ni tema dia Cool Summer Vibes dengan konsep santai. Memang best la kan. Untuk SEO, Nicholas Ng yang sharing what is SEO (Search Engine Optimization) and for Content, my favourite Dee (Leonard Heng)  from Deelicious.my . I must say baru la aku paham what the heck is SEO and what actually the PR want. Same goes to the Content sharing by Dee. Memang menarik sangat sharing yang Dee and Nicholas share ngan kami hari tu. Memang tak rugi la kami pi kan.


Hee...always the funny one!
Thanks Dee for the sharing.


Meet new blogger fellow, Fateen.


With Mama san. Thanks Tammy for your tips. I appreciate thr oppurtunity you had given me😘


😍😍😍


Time for a selfie with this watermelon icing gel bar from Ladykin.  You can get urs from Althea Korea.



I wish they all are mine!


Yahoo time for ais kepal from Frostbite.


So santai and relax.
Everybody enjoy the workshop😘



Overall, I'm happy I'd joined this workshop. Hopefully I will get to join again in the future. Thanks Butterfly Project.




pssss...
Nanti kita unboxing and show off kat hampa kami dapat apa ya during workshop..siap dapat goodies lagi wei worth m100



Sebut ja pasal Echanteur terus berbunga-bunga dalam hati ni, dek baunya yang berbunga-bunga tu kan. Rasa blooming semacam ja. Ni antara brand lege d yang wujud dari zaman kami sekolah rendah lagi tau. Kat meja mekap mak kami pun memang ada tau bedak n perfume Echanteur ni tau.





Lazimnya dikeahui umum bahawa pengambilan 8 hingga 10 gelas air sehari dapat memastikan badan kita mempunyai bekalan air yang mencukupi untuk berfungsi. Tetapi ramai yang tidak menyedari bahawa hanya dengan meminum air tidak mencukupi untuk meningkatkan penghidratan pada kulit. Kulit yang mengalami dehidrasi akan menjadi kusam dan boleh membawa kepada masalah kulit yang lain seperti kegatalan dan alahan.


Jangan lupa minum air masak banyak-banyak tau untuk kekal hidrate.


Ramai wanita termasuklah suri rumah yang perlu berhadapan dengan kerja-kerja mencuci atau atau yang terdedah pada persekitaran yang berhawa dingin, akan cenderung mengalami kulit kering. Penggunaan losyen tangan dan badan boleh mengekalkan hidrasi kulit, namun memerlukan pengaplikasian semula beberapa kali sehari agar kelembapan sepanjang hari.  



Losyen baharu ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan yang dirumus khas dengan air mawar, ekstrak lily putih, dan minyak zaitun menawarkan losyen untuk wanita yang sibuk dengan tugasan, agar kulit mereka kekal lembap, muda dan berseri sepanjang hari hanya dengan penggunaan sekali dalam sehari. Air Mawar merupakan bahan semula jadi yang menyubur dan menghidratkan kulit. Ekstrak Lily Putih pula kaya dengan asid amino dan mineral manakala Minyak Zaitun pula sememangnya terbukti dengan manfaatnya dalam mengekalkan kecantikan kulit. Gabungan ketiga-tiga bahan semula jadi yang istimewa ini bekerja untuk meresap jauh ke dalam kulit agar dapat memelihara, melembap, dan menyuburkan kulit agar tangan dan badan kekal lembut, licin dan awet muda!

Telah terbukti secara klinikal bahawa hanya dengan sekali penggunaan ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan, kulit dapat menikmati pelembapan segera dan penghidratan sehingga 24 jam. Ia membekalkan kelembapan serta tekstur yang selesa pada kulit ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan adalah berasaskan air dan tidak meninggalkan rasa berminyak dan melekit pada tangan mahupun badan.

Sebagai pakar dalam produk penjagaan peribadi dengan wangian, ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan  ini turut disulami dengan wangian inspirasi Perancis ENCHANTEUR yang mampu menyemarakkan dan menghidupkan semula detik romantis. ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan mengekalkan kulit tangan dan badan anda sihat dan sehalus sutera manakala wangian ENCHANTEUR yang tahan lama meningkatkan daya penarik anda.



ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badanmenawarkan 3 variasi: Charming, Romantic,dan Alluring; memastikan kulit anda sentiasa lembut dan halus dengan kelembapan sehingga 24 jam serta wangian yang tahan sepanjang hari.

ENCHANTEUR Charming (direka untuk wanita yang sensual, elegan dan sofistikated)
Wangian yang sepadan dengan personaliti sofistikated, kewanitaan yang bergaya melalui gabungan eksotik Rose dan Muguet (Lily) yang diserlahkan dengan Citrus dan Aldehydes. Ia kemudian disuami dengan bauan halus nota Musk dan Cedarwood yang pasti melengkapkan gaya dalaman anda dengan sempurna.

ENCHANTEUR Romantic (dicipta untuk membangkitkan keceriaan dan aura kewanitaan) 
Aroma keceriaan yang terhasil dari aroma Mandarin yang menyegarkan, bunga Violet dan Galbanum yang menjadi simbolik permulaan sebuah cinta yang indah. Sama seperti cinta sejati yang tumbuh mewangi, haruman ROMANTIC ini berkembang mekar dengan Bulgarian Roses dan White Jasmine yang dicampur dengan wangian Mimosa dan Orange Flower. Tarikan aroma Sandalwood dan Vanilla yang berkekalan ini bagai menghimpun kesemua aroma ini di dalam sebuah simpulan ikatan cinta yang penuh dengan keajaiban. 

ENCHANTEUR Alluring (dicipta untuk gadis mempersona, penuh semangat & misteri) 
Haruman eksotik menggoda yang memberikan aura si gadis manis yang penuh misteri. Ia menggabungkan nota Bergamot dan Passion Fruit, meresap  jauh kedalam haruman Mawar dan Iris yang memukau, dihangatkan oleh aroma Vanila, Musk dan Vetiver- mencipta wangian tersendiri yang penuh dengan keberanian.  


Kini, wanita sibuk di rumah mahupun di pejabat boleh menjaga kecantikan dan memanjakan diri sendiri dengan harga yang berpatutan. Rangkaian baharuENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badandijual pada harga RM11.90 (termasuk 6% GST) setiap botol besaiz 220ml dan boleh didapati di semua pasaraya utama, pasaraya hyper, dan farmasi. Untuk maklumat lanjut tentang ENCHANTEUR, sila layari laman sesawang ENCHANTEUR atau laman Facebook ENCHANTEUR 

Komen personal;

First time pakai lotion Echanteur ni kulit rasa lembut and moist sangat and kebetulan tangan memang kering sangat time tu. Alhamdulillah bila pakai ni tapak tangan and bahagian kulit lain pun da tak kering especially bila malam-malam nak tidoq mesti ON air cond kan. Bangun pagi mesti tangan kering, sekarang ni NO HAL lah cerita dia. Korang yang ada masalah macam kami boleh la try Echanteur lotion ni tau.

Selain mempunyai hobi dalam bersolek, melancong,melencong ,dan memasak aku juga seperti insan yang lain. Bahahhahahha. Tetapi aku juga ada satu lagi hobi yang bisa buat pak menteri menyayangi ku. Bahahahhaha.

Yes...i love gardening. Especially the edible one. Kan pak menteri suruh bercucuk tanam sendiri uolls. So rumah i di tingkat 6 ni tidak ketinggalan jugak.


Ni pokok selasih or thai basils. Ni memang favourite sangat-sangat. Buat ulam sedap. Buat letak dalam rencah masakan pun sedap.



Ni pulak brazillian spinach ya. Bukan brazillian waxπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
Selalu mat2 salleh buat ni as salad sebab crunchy nak mam. Ni kat jusco mahal berdenggung wei. Yang ni paling senang nak hidup. Cukup baja. Cukup air. Gemok la dia macam tuan dia.


Ni pulak pokok tomato cerry. Bab pokok tomato ni memang fail and susah skit. Tapi harap-harap kali ni ok la kan.



Ni kalau ada stock makcik bawang yang da tumbuh daun skit tu, terus ja letak atas tanah. Boleh la guna as codiment dalam masakan kan. Yang dalam satu bekas dengan daun bawang tu nama dia ketumbar jawa or nama omputih dia culantro. Bau dia sama macam daun ketumbar biasa tu 


Abaikan ya mop tu. Bahahah. Ni pulak pokok inai. Pokok ni aku beli ya sebab aku suka pakai inai. Masa sampai hari tu pokok ni da nak botak. Sekarang getting better after letak baja organik. Dah banyak bibit-bibit daun mula keluar. Lepas ni boleh la berinai.


Dah nama pun sekangkang kera ja kan. Maka kena la be creative. Beli ja rack ikea Hyllis ni untuk letak segala pokok2 renek n herbs ni. Next time In Sha Allah nak tambah skit-skit lagi apa yang patut. 


Ni masakan campak-campak. Pastu nak bagi rasa kick aku letak thai basils ni masa tengah masak.



Ni la guna daun makcik bawang kat balcony tu. Daun bawang memang tak pernah beli ya kat rumah ni.

Kalau ikut semua pun nak tanam. Husband aku sampai stress dengan bini dia. Aku cakap biarlah aku buat hobi aku yang satu ni dari aku duk membawang bergossip dengan kak leha kak timah kat bawah tu. Maka laki aku pun pasrah ja lah dengar aku membebel. Sambil membebel tu aku selalau akan cakap..Ya Allah murahkan rezeki suami aku ni supaya boleh beli rumah landed pulak one day! Amin...senang aku nak bercucuk tanam lepas ni. Hahahaha

Sebenarnya aku ni pun tak pandai tara mana pun bab gardening tu. Tapi aku belajar la skit2 dengan orang yang pandai bab-bab ni. Diorang cakap no such things as green fingers ok. Semua nya kena belajar and gali knowledge.  Tak tau kena bertanya. Kalau tak nanti sesat jalan gitewww haaa

Ok la chow. Nak pi kemas rumah n masak pulak ye. 




© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS