Sukarelawan Bukan Kesihatan Diperlukan KKM

 Seperti yang kita sedia maklum KKM kekurangan kakitangan, sehubungan dengan itu KKM menjemput rakyat Malaysia untuk mendaftar sebagai sukarelawan bagi membantu KKM dan PPV mengatur orang menerima vaksin. Digalakkan bagi mereka yang terputus punca pendapatan untuk mendaftar sebagai sukarelawan. 



MyVac akan memberi elaun sebanyak  RM50 sehari. Kepada yang berminat untuk menyertai boleh la  mendaftar  di sini. Kepada orang lain, boleh la berkongsi info ini kot-kot la  ada saudara mara atau kawan-kawan  yang yang kehilangan pekerjaan boleh juga mencari pendapatan dengan menyertai sebagai Sukarelawan Bukan Kesihatan di musim pandemik ini untuk memastikan program vaksinasi negara berjalan dengan lancar. 





https://www.myvac.com.my/


Jom kongsi mana tau ada rezeki untuk kawan-kawan kita di luar sana. 

16 Comments

  1. Ok jugak ni..nak share la mana tau ada rezeki untuk saudara mara ke ni

    ReplyDelete
  2. Kalau yang belum/tidak bekerja bolehlah cuba

    ReplyDelete
  3. Bagus ni. Berkhidmat untuk negara sama..

    ReplyDelete
  4. bagus peluang macam ni untuk mereka yang terkesan dan perlukan pendapatan. di samping tu dapat berkhidmat untuk masyarakat

    ReplyDelete
  5. cantik dah offer sebegini, alia. membuka peluang rezeki pd yg perlu.
    di samping tu, dpt la bantu KKM, kan. kurang la skit derita letih diorang.
    abg akak ada ckp ckp la dlm wasap grup famili, nak join jadik sukarelawan ni. ada elaun.
    sementara now dia ngajar dari rumah, kan. dan kebetulan UUM pun bukan main byk kes covid19.

    ReplyDelete
  6. Bagus sgat buat sesiapa yg berminat mahu menjadi sukarelawan...

    ReplyDelete
  7. baiklah nanti saya akan kongsikan info ini kepada yang lain... kalau tak ada kerja hakiki sy teringin nak menjadi sukarelawan juga

    ReplyDelete
  8. Semoga ramai anak muda yg terkesan hilang pekerjaan boleh join. Bayaran pun ok juga.

    ReplyDelete
  9. Kalau xde baby nak menyusu ni, Bonda pergi dah join. Hehe..

    ReplyDelete
  10. Macam berminat pula dengan kerja sukarelawan ni. Boleh kongsikan pada kawan-kawan ni

    ReplyDelete
  11. Thank you share info. Bileh sebarkan nanti pada diorang yang nak jadi sukarelawan. Berbakti pada negara.

    ReplyDelete
  12. tq share alia.. tapi kerja sebagai bidang essential ni takleh la nak join.. apa nak buat terpaksalah jugak kerja macam biasa..

    ReplyDelete
  13. Ok jugak tu. Nama sukarelawan tapi tetap ada elaun. Biarlah rm50 pun, tetap duit. It's a hard time for everyone.

    ReplyDelete

Post a Comment