Page View Drop

by Alia Farhan, 11:27 PM

 Macam topik aku sebelum ni . Relevan lagi tak blog sekarang ni? Dan mungkin trend sekarang ni pun menyebabkan orang dah malas membaca , bila tulis panjang2 suruh lukih la..sepak kanggg…

Tak dinafikan bila page view drop memang akan rasa demotivated la jugak kan. Tapi takpa la. Aku menulis ni sebab aku suka. Kalau ikut nak kaya bukan dengan buat blog boleh jadi. Gelek-gelek live dekat tiktok gedik-gedik sikit mungkin boleh cepat kaya. Ahaksss


Nak kata sebelum ni page view aku sebelum-sebelum ni power tak la jugak. Tapi pernah la jugak sehari kadang-kadang capai 10k page view. Tapi start tahun lepas perasan page view drop gila sehari  dalam 1k atau 2 k mcm tu ja. Lepas tu blog jadi lagging and slow gila.  Banyak orang suggest tukar template untuk bg blog laju n page view banyak.

So aku pun cuba la tukaq template. Bab laju tu ok cun dah semua…tapi Ya Allah , page view makin drop..ratus-ratus  ja wei🥲 so start dari situ ahhh malas la akuuuu kannnn.. lantak ko lahhh labuuuuu.. rajin aku update blog..malas memang aku kirim salam ja.

Tapi bulan 5 hari tu berkobar-kobar la nak update blog balik hari-hari. Paksa diri gak perah idea nak menulis dekat sini. Biasa la kan. Bunyi kena poyo-poyo skit. 


Tiberrr nampak macam ni terus bersemangat. Kahkahhhhy
Tapi eosknya tengok eh sikit balik..
Terus la lantak ko lah labu

And sebenarnya aku tak paham…Google ni nak apa sebenaqnya😂😂😂😂

Korang pulak macam mana? Ok tak?



SHARE 4 comments

Add your comment

  1. Sama dari ribu-ribu dia turun ratus.. lepas tu lantak ko lah hahaha

    ReplyDelete
  2. kat mana nak tengok page view ni? xpe saya suka je baca blog

    ReplyDelete
  3. Blog relevan lagi sebab ramai orang kat luar sana suka membaca. Tengok macam portal oh Bulan, Siakap Keli semua tu - kaya raya diaorang hanya dengan blog

    ReplyDelete
  4. google ni boleh kata mcm gelong.. hahaha bila hari2 update blog naik sikit, bila tak bukak 2 hari naik pulak. lantak la

    ReplyDelete

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS