Demam lah pulak

by Alia Farhan, 8:54 AM

 Haihhhh


Baru berkobar-kobar nak update blog sokmo lepas jejelan hari tu..boleh pulak demam kami 3 beranak ni. Biasa lah kan..musim kot. Hari tu masa kat Genting Highland tu sejuk hujan pulak tu. Balik Penang panas. Mau tak terkejut. Jet lag ke tewww🫣

Tapi takpa lah, nak rest jap sampai badan sihat betul-betul. Anak-anak pun nak kena bagi sihat betul-betul sebelum diorang boleh pi sekolah macam biasa kan. Xnak la anak-anak tak sihat kita suruh jugak pi sekolah kan. Nanti jangkit kat anak orang lain, kita ni pulak yang buta perut tak paham tanggungjawab kepada masyarakat kan. Hahahha. Ayat nak wakil rakyat Umngok sangat..euwww

Tapi xpa.. banyak aku nak cerita pasal Skyworld Genting nanti ni. Sabaq sat naaaa . Bagi makjem sihat dulu ok.



Syok ngatttt dapat pi Skyworld ni



Sabaq sat naaaa







SHARE 1 comment

Add your comment

  1. Cepat update...hahaha...akak nak pi berdua ngan Dania...tp tu la..minah tu kerja plak...

    ReplyDelete

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS