Buffet Ramadan Eat-All-You-Can di Golden Sands Resort by Shangri-La, Pulau Pinang

Assalamualaikum.... 

Ada yang pening2 lagi ka pikiaq dekat mana nak berbuka puasa dengan family atau dengan kawan2? Ya lah. Kalau hari2 kena masak makan dekat rumah pun boring jugak kan.. Kami pahammmmm...sebab kami pun macam tu... So kali ni kami nak cerita pasal salah satu tempat menarik untuk hampa berbuka puasa dengan kawan-kawan atau dengan family. 

Apa yang best dekat Golden Sands By Shangri-La's Penang ni...selain makanan dia yang sedap-sedap... Kawasan dia sangat best untuk hampa rilek-rilek berbuka dengan tenangnya. 



Jom la kita tengok apa yang ada dekat buffet Ramadan diorang niiii....



Beraneka pencuci mulut.. Nasi briyani... Dalca n etc... Nasi briyani dia sedapppp


Lemang... Lontong... X sempat raya lagi dah ada jual yaaaa... Hilang kempunan tuu


Suka sebab banyak gila spread dia..sampai tak tau nak pilih yang mana satu nak makan kan.... Kambing dengan ayam pasu dia memang bestttt... 




Tengok air dia macam-macam ada... Lepas tu ada seafood selection untuk bakar-bakar. Memang sedap ok.. Aku amik tenggiri bakar dia.. Cicah dengan ayaq asam memang umphhh... Ikan tenggiri mahal kan... So kita amik la menda-menda mahal🤭




Yesss... Banyakkan pilihan makanan yang diorang sediakan. Memang serious sendat perut. Semua nak cuba kalau boleh.... 


Definitely my fav! 



Sexy sangat kambing golek and ayam pasu dia... Sedap pun sedap! 


Haaa nindiaaaa.. Wajib amik! 


Nyummmehhhh sangat weiii... Sedappppp! 

Hampa kalau nak makan releks2 boleh mai makan dekat sini kami suka Golden Sands ni sebab hotel dia... Esp cafe dia menghadap laut... Hampa boleh la feeling-feeling menghadap sunset sambil2 bukak posa tuuuu.... Aaaa romantik sangat kannn... 


Ok... Ni details untuk hampa pasal buffet Ramadan dari Golden Sands Resort by Shangri-La ni;

💥Harga💥

✅Adult: RM128 nett

✅Child: RM64 nett (6 to 11 years old)

💥💥Promo💥💥

✅Buy One Free one every Sunday to Thursday (Applicable to adult diners only) 

✅25% off on every Friday and Saturday only

Untuk pertanyaan dan tempahan, hampa  boleh call Golden Sands Resort,Pulau Pinang di (60 4) 886 1911 atau WhatsApp (60) 19 409 0460.






2 Comments

  1. hari tu kak el try char kuey teow dia sedap..banyak jugak pilihan menu kali ni..berbaloi dengan harga

    ReplyDelete

Post a Comment