Wedding Of The Year 2021 : Neelofa & Haris

Siapalah tak kenal celebrity Neelofa kan... Cakap pasal Neelofa 1 Malaysia kenal dia... Politicians pun orang tak kenal macam dia. Suka tengok dia sebab dia memang cantik... Diakui la memang orangnya cantik dan manis... Bila da jadi orang terkenal dalam negara ni.. Of course la wedding dia antara yg vasss da vassss....

Cantik sebab theme putih2 dia tu memang sedap mata memandang. Memang memukau sangat theme yang dipilih tu.... Katanya theme Jabal Rahmah... Pandai betul weeding planner dia buat.. Kalau aku Jabal Rahmah maybe pakai wallpaper or projector letak gambar Jabal Rahmah ja😂

Jom lah kita tengok gambar wedding of the year ni...



Sama cantik sama padan. Tahniah Neelofa & Haris











Cantik sangat decorations dia. Untuk orang yang suka decor macam aku ni.. Memang terpegun la kan bila nengoknya. 

Tu baru tengok dekorasi pelamin and dewan ja... Tak tengok lagi lauk kenduri lagi... 





Another level of lauk kenduri




Dendeng daging



Pais ikan


Udang galah


Sup ekor berempah


Pemanis mulut, butir nangka. 

Menarik kan menu-menu lauk kenduri dia. 


Haaaa... Ni haaa yang kecoh-kecoh doorgift dia tu.... 


Jeng jeng jengggg



Kau adaaaa kenduri bagi Lancome Swarovski bagai.... Tengok candle Dytique tu bukan murah ya mak enon mak enon sekalian... 


Untunglahhhhhhh


Putih mata kalau dapat jemputan Neelofa tapi xpi kan... Kahkahhhh 

Indah betul Wedding of the year ni.... Paling indah kalau aku as guest tu dapat doorgift dia tu.. Kahkahhhhh 

Lagipun Neelofa tu bukan fames dekat Malaysia ja... Dia dah lama jadi duta untuk Lancome and Swarovski kan... So tak hiaran la kalau pihak Lancome atau Swarovski bagi tajaan doorgift untuk perkahwinan dia ka... Sebab yang pi ke situ semua orang-orang yang have-have and berpengaruh jugak dekat media social. By this way... It's a marketing for their side also kan... 

Untuk Neelofa & Haris... Selamat pengantin baru.. 

2 Comments

  1. doorgift tu ! wow .. betul klu tak pergi rugi kan haha

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Majlis berjalan lancar. Memang cantik sangat. terpegun melihatnya.

    ReplyDelete

Post a Comment