Canning Dim Sum Express Penang, Halal Dimsum

 Assalamualaikum....

Ada peminat dimsum tak dekat sini? Aku memang peminat tegar dimsum n dumpling? Aku memang peminat tegar la. Sedap hoiiii....

Ni pun nak cerita pasal halal dimsum dekat Penang ni..Canning Dimsum Express. Aku rasa diorang dah bukak since 2019 tak silap aku. Lama duk kata nak pi makan.. But tak dapat nak try sebab MCO last year..

So awal tahun hari tu sempat la jugak pi...untuk merasa.... Jom lah kita tengok apa yang patut kan...


Jom la tengok apa yang aku order... 


Teh chrysanthemums untuk aku.. Panas2 minum ni best la kan... 


The main purpose to eat here.... Dim sum n dumplings dia sedap... Setanding dengan Green Town Ipoh yang aku suka tu. 


Fav aku.. Char koay kak


Pun sedapppp gilaaa


Ni bihun apa ntah.. Pun sedap jugak.. Pulun la Ecah makan ni.. 


Nasi goreng dia pun onzzz.. Cukup rasa semua


Pau/bao dia.. Sedap jugak.. Suka yg bbq chicken n salted egg tu... 


Bawak maktok makan dimsum... Ni sebelum makanan mai


Terima kasih boss belanja mem makan.. Hahahhaha

Overall bagi aku... Kedai dia selesa la.. Lpas tu ada tmpt kids hang out kt satu tmpt semntara nak tunggu makanan mai kan... Kira memang selesa la jugak... 

So hampa kalau nak makan Dimsum halal boleh la terjah ke Canning Dimsum Express Bayan Baru ya... 







2 Comments

  1. ini kalau bukan peminat DimSUm pun boleh pergi sbb ada makanan lain yg menarik :)

    ReplyDelete
  2. baru dok plan nk pi mkn dgn adik2 ipaq. hahah. selalu pi mkn dimsum valet ja

    ReplyDelete

Post a Comment