Healthy Diet

Hola....Recently.. I have been sharing that i have changed my diet.. What I eat... And which diet I enjoy the most..I'm actually not really strict with my diet regime... I actually prefer #sukusukuseparuh / quaterquaterhalf.. Intermittent fasting or fasting during Monday and Thursday and calor…

Mid Valley Megamall offers bundles of super savings this Shopee 4.4 Mega Shopping Day!

Mid Valley Megamall offers bundles of super savings this Shopee 4.4 Mega Shopping Day!



KUALA LUMPUR, 25 March 2021 - Malaysians are once again thronging malls to get their fix of retail therapy, relaxation and entertainment after prolonged stay-at-home measures to curb the spread of Covid-19.As such…

Canning Dim Sum Express Penang, Halal Dimsum

Assalamualaikum....Ada peminat dimsum tak dekat sini? Aku memang peminat tegar dimsum n dumpling? Aku memang peminat tegar la. Sedap hoiiii....Ni pun nak cerita pasal halal dimsum dekat Penang ni..Canning Dimsum Express. Aku rasa diorang dah bukak since 2019 tak silap aku. Lama duk kata nak pi mak…

Movie Review :Yes Day on Netflix

Of course dah jadi mak2 n ada family ni kalau tengok movie mesti yang berkisarkan family2 kan. Cerita terbaru dekat Netflix. Baru ja ditayangkan 2021 ni.Antara pelakon yang aku kenal dalam ni Jennifer Garner la kan. Cerita ni dia of course la da jadi mak2 kan. Macam aku ka jugak. Dia mengisahkan A…

10 Resipi Menarik Kek Tanpa Telur

Ramadan dah tak lama lagi... Selalunya time Ramadan mulalah kita semua excited nak buat kek untuk berbuka la untuk raya la... Tapiiii.. Tengok-tengok telur da habis or tak cukup... Dah tak payah mnggelabah.. Sebab aku nak share 10 resipi kek yang tak menggunakan telur... And for those yang allergic…