Kenapa Kena Pilih Telco Yoodo

in , by Alia Farhan, 9:52 AM



 Ada yang tengah cara mobile coverage yang affordable n berbaloi tak? Korang pernah dengae pasal Yoodo tak?! Kalau nak tau Yoodo ni salah satu service provider untuk telekomunikasi macam Celcom semua tu jugak la. 

Setiap orang pun cara komunikasi and penggunaan data dia pun tak sama kan…so apa yang menariknya dengan Yoodo ni kita boleh mix n match kan ikut jenis penggunaan kita.



So apa yang bestnya Yoodo ni?

Kalau nak tau Yoodo ni empowered with Celcom. Kalau korang nak tau coverage Celcom dekat Malaysia ni anatra coveeage 4G LTE yang terpaling wow ya . So untunglah guna Yoodo ni murah tapi line power macam Celcom!

Kenapa Yoodo ni pilihan terbaik untuk korang?!

Kebebasan nak pilih data, min suara, sms ikut keperluan peribadi kita.

Satu-satunya Telco yang ada Pelan Tanpa Had and boleh disesuaikan ikut individu.

Pakej data tambahan ikut preference kita.

Boleh renew pelan mudah alih bila-bila masa saja.

Takda kontrak

Mix n match combination untuk dipilih oleh pengguna.


Bagi yang nak memilih unlimited data plans, Yoodo menawarkan unlimited data plans seperti di bawah :

RM35 per month @ 3Mbps

RM43 per month @ 6Mbps

Selain daripada tu korang juga boleh add on anything ikut penggunaan mana yang korang paling banyak guna…so no worries it’s all about flexibility.




Kat mana korang boleh dapatkan simcard Yoodo ni ?

Senang ja korang boleh dapatkan di website Yoodo ,daftar and simcard akan dihantr terus kat korang. Selain saripasa tu, alternatif lain adalah dengan membeli di:

-Celcom Bouecube

-EasyParcel Pigeon Point

-BHPetro Mart

-Petronas Mesra

Tapi paling gempak adalah korang boleh ja kalau taknak pakai simcard (e-sim) tapi ikut jenis fon korang la kan..applicable dekat certain IOS and Android phones sahaja. If korang nak go eSIM korang boleh la dapatkan details di sini :


Sebab kenapa korang kena say YES 2 YOODO adalah:


Flexible plan❤️❤️❤️


Promo valid til 31st Dec 2021..
Cheap gilahhh


Tak cukup data for tik tok?!!!add on je!!!


Macam2 rewards ada❤️


Refer your friend to Yoodo n you earn monehhhhh


So jom hampa yang stil tercari-cari Telco yang terbaik and berbaloi..sila lah pilih Yoodo korang..best sangat package dia

Untuk maklumat lanjut:

Yoodo

https://www.yoodo.com.my/

https://web.facebook.com/yoodoMY

WhatsApp +6011 – 5622 2222

(Isnin - Jumaat 9 pagi hingga 10 malam)

(Sabtu & Ahad 9 pagi hingga 6 petang)







SHARE 6 comments

Add your comment

  1. Mak kat kampung guna Line ni... Selalu hidup je... Macam tak payah nak topup selalu...

    ReplyDelete
  2. Betul telco yang guba sekarang nih memang asyik mengalami gangguan sahaja... bolehlah beli 1 lagi line untuk membantu masalah tersebut... terima kasih info yoodo

    ReplyDelete

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS