Kenapa Kena Pilih Telco Yoodo

in , by Alia Farhan, 9:52 AM



 Ada yang tengah cara mobile coverage yang affordable n berbaloi tak? Korang pernah dengae pasal Yoodo tak?! Kalau nak tau Yoodo ni salah satu service provider untuk telekomunikasi macam Celcom semua tu jugak la. 

Setiap orang pun cara komunikasi and penggunaan data dia pun tak sama kan…so apa yang menariknya dengan Yoodo ni kita boleh mix n match kan ikut jenis penggunaan kita.