Happy Birthday To Myself❤️

by Alia Farhan, 6:20 PM

 Thanks for wonderful wished that i received in Facebook. My birthday jatuh pada 3rd of July yg lepas bersamaan hari sabtu lepas...

Sedih jugak sebab bday jatuh time PKP n fasa lockdown lagi kan.. Tapi xpa la... Apa boleh buat.. Janji sihat, laki and anak2 ada di sisi... It's more than enough kan... Syukur Alhamdulillah..

Kalau tahun lepas a day after my birthday husband bawak pi Perhentian... Time tu kiranya lepas PKP 1.0...Sekarang ni xnampak lagi bayang nak boleh merentas negeri or even daerah pun 😢



Simple celebration ja ❤️


Kek ni sedap! 


Suprisingly he bought me a bouquet fo flower💐


Tq husband and anak2.... 

U guys meant world for me ❤️❤️❤️

Di kala time2 MCO  yang tak habis2 ni.... Kadang-kadang cepat ja rasa stress. Serius rindu nak hidup normal macam dulu balik... 

Ya Allah.... Kau permudahkanlah urusan kami. Kau angkatlah wabak Covid ni secepat mungkin Ya Allah... Kau lindungilah Malaysia dari Covid 19 dan tangan-tangan jahat yang membuat kemungkaran di muka bumi ini Ya Allah.... 
Amin Amin Ya Rabbalalamin❤️❤️❤️




SHARE 4 comments

Add your comment

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS