Assalamualaikum.....

Sempena nak PKP balik 1 hb june ni... Maka dengan ini... Aku nak promote la small business yang best2... Salah satunya sandwich yang akak jiran aku dekat sini buat....

As peminat sandwich... Aku memang tersangat lah suka beli sandwich.. Nak buat malas... Kalau pi ke Family Mart tu orang beli oden tapi aku tak suka oden... So memang selalu aku borong la sandwich2 yang menarik dekat Family Mart tu...

Tapi ni lega la... Sebab jiran ja dah juai sandwich best-best... Siap ada wanpaku sandwich lagi haaaa... Memang best la kan...

Ni yang aku order hari tu...  Crab mayo dengan tuna mayo... Memang sedap hampaaa oiii... Tak kedekut bahan... 




Kak Ifa ada juai fruit tart gak.. Mama xdan makan.. Anak2 ja makan... Tengok-tengok dah habis...





Wanpaku dia fuh. Guna 3 keping wholewheat bread instead of 2 keping ja.. So lagi kenyanggg la yaaa


Yang ni x pernah try lagiiii 


Ni pun nampak menarik ja.. Boleh try next time



Ok la ni pulak price list utk sandwich. 

*Sandwich box*

Filling biasa:-
πŸ’• Egg/Egg with sausage
πŸ’• Tuna (biasa/pedas)
πŸ’• Sardin
πŸ’•Crab mayo

Filling premium:-
πŸ’• Beef Bolognese   
       Cheese
πŸ’• Beef Blackpaper
       Cheese
πŸ’• Chicken Slice Cheese
πŸ’• Chicken Mushroom
πŸ’• Chicken Black Pepper
πŸ’• Hawaian Chicken

Harga biasa:-
πŸ’Έ Rm28/18 pcs
πŸ’Έ Rm19/12 pcs
πŸ’Έ Rm15/8pcs
πŸ’Έ Rm6/4pcs

Harga premium:-
πŸ’Έ Rm35/18 pcs
πŸ’Έ Rm25/12 pcs
πŸ’Έ Rm18/8pcs
πŸ’Έ Rm7/4pcs

Bagi aku harga dia stil reasonable la... Dari hang beli dekat FM ka dengan jumlah n bahan yang hampa dapat tu.
So hampa kalau nak order boleh order dekat Kak Ifah ya...hampa yang kat Penang ni kalau malas nak buat sandwich sendiri macam aku ni... Boleh la order dekat Kak Ifah ya. 


Boleh contact number dekat atas ya... In Sha Allah puas hati.... Orang2 Penang boleh support jiran kami ni okπŸ‘Œ❤️❤️❤️









SHARE 2 comments

Add your comment

  1. berselera sgt nampak semua menu

    ReplyDelete
  2. nadia pun malas buat sandwich..selalu suka beli ja..berbaloi la tu harganya

    ReplyDelete

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS