Makanan-makanan Sedap di Family Mart

 Holaaaa....


Since da beberapa bulan Penang ada Family Mart... Maka dengan itu aku biarlah orang lain serbu dulu Family Mart tu... Aku macam biasa tak koser nak beratoq panjang2 kedaung ni...

Kali ni aku nak review makanan-makanan best dekat Family Mart pulak ya...


Awassss.... Oden bukan lah makanan yang aku suka.... So... I'm not going to list it here... Sebab aku memang biasher2 ja oden ni... Xsuka mana pun... Hampa kalau suka silakan makan...




Begitu lah keadaan di Family Mart ya... Kalau time luck bagus tu rack penuh.. Klau tak berapa nak bagus tu... Rack dah nan hadoooo... 


Teringat 7E siam.. Banyakkkkk la sample size mcm ni... But not so environmental friendly. 😒😒😒


Macam biasa kalau ke Family Mart... Xreti bawak bertenang.. Hahhaha


Suka roti2 dia... Lembut... 


Nasi goreng apa ntah.. Aglio olio n sushi


Macaron dia. Sedap.. RM5.90 ja.. Ada 3 different flavours. 


Flavours yang ada. 


Aku sempat rasa yang ni ja... Yang lain anak2 aku dah rasa... Yang aku makan ni yg salted caramel... Sedap dan tak terlalu manis. Manis dia just nice ja. 


Kita review satu2 ya... Nasi goreng yang ada udang n telur tu sedap. Nasi dia semua berasa la.. Dua2 Sandwich yang aku makan tu memamg sedap. Aglio olio da memang taste yang aku suka. Roti buns dia semua sedap... 


Ni Aishah punya... Sedap dia makan. 


Ni aglio utk aku n adriana.... 
So far memang berpuas hati benda2 yang aku beli ni... Udang dia well seasoned... Sedap semua..i liokke... Hari tu nak pi Legoland pun masa singgah kt hentian jejantas Sungai Buluh tu.. Aku singgah kat FM dia untuk beli pasta ni... Sampai ke JB la bawak pasta ni utk buat breakfast .. Sedap makan! 


Pada yang suka beli belah dekat FM ni.. Silalah download My Family Mart dekat playstore... Nanti boleh kumpul points and dapat redeem free ice cream utk new users. Hehheheh... 

Ok la tu ja lah... Nak cerita apa yang aku suka beli dekat Family Mart ni... 



























2 Comments

Post a Comment