Bungkus Je.. Berbuka Di Rumah Dengan Royale Chulan Penang.


Malas nak masak untuk berbuka? Tak boleh buka puasa dekat luar macam selalu? Bungkus je... Berbuka di rumah ja kawan2. Best jugak kan makan dekat rumah. Kalau pening2 nak bungkus dekat mana... Boleh la try bungkus makanan dari Royale Chulan Penang. This is the first year hotel-hotel buat takeaway during Ramadan untuk kita berbuka. 

So why not kita ambil kesempatan ni untik cuba masakan dari Royale Chulan Penang. Royale Chulan Penang antara salah satu hotel yang provide takeaway sempena Ramadan untuk kita berbuka. Lauk dia especially masakan Melayu memang tiptop. Pendek kata memang marvelous lah. 

Jom tengok set yang ada and harga setiap set ya. 


SET A
RM45 for 2 pax
RM80 for 4 pax

SET B
RM108 for 6 pax
RM200 for 8 pax

SET C
RM300 for 10 pax

Jom tengok poster dekat bawah untuk tau lebih lanjut pasal Set A, Set B, Set C dan tak lupa jugak hidangan Ala Carte. 





Tak boleh tahan gulai daging batang pisang tu... Oh mak aihhhh.. Sedapnyaaaaa... 
Macam nak kena cuba jugak sekali niiiiiii.. Favourite sangat tuuuu... 

Bagi yang nak order boleh la berbuat demikian dengan:

- Call or WhatsApp 016-3303408 or call +604-2598888 ext 8910
Sertakan : 
1. Nama
2. Alamat
3. Tarikh pick up
4. Menu  dan Quantity

Order mestilah dibuat 6 jam lebih awal

Bayaran : Instant  Transfer 
Affin Bank
101070012325
Boustead Weld Quay Sdn Bhd

Selamat Menyambut Bulan Ramadan

For more information :
Royale Chulan Penang
1&2, Pengkalan Weld, 
Georgetown 10300,
Penang.
Tel : +604-259 8888

2 Comments

  1. pergghhh ada gulai daging batang pisang! Elok lagi buat macam ni, sorang beli boleh kongsi ramai2. Jimat!

    ReplyDelete
  2. Mudah ada servis macam ni, just take away, bagi yang not in mood nak masak, bolehlah cuba kan...

    ReplyDelete

Post a Comment