New SOHO

Kali ni nak cerita skit pasal SOHO aku kt rumah ni...aku da relocate kan workstation aku dari dalam bilik kecik kat depan tu ke dalam bilik tidur aku. Means aku compresskan everything into my master bedroom.

Yes obviously crowded but dont care! At least dalam bilik tu nanti boleh letak katil single…

DIY : Make over work station

Sejak dua menjak ni workstation aku jadi messy gila. Pendek kata SOHO aku memang messy gila dengan raw material nak buat homemade soap aku nya. Dengan homemade soap yang tengah cure nya. Dengan Bubble wrap bagai, bila da start serabut tu mula la rabit sampai ke meja habih haa.

Dari meja Ikea yang a…