Kali ni nak cerita skit pasal SOHO aku kt rumah ni...aku da relocate kan workstation aku dari dalam bilik kecik kat depan tu ke dalam bilik tidur aku. Means aku compresskan everything into my master bedroom.

Yes obviously crowded but dont care! At least dalam bilik tu nanti boleh letak katil single untuk tetamu or anak in future. Bilik Adriana and Aishah tu lah tempat tidur depa nanti, tu la tempat main depa nanti..tu la tempat study depa nanti. Nak wat macam mana,nama pun duduk apartment ja noks.

And at least bila relocate kat sini senang sikit aku nak guna pc and update blog. And then pc aku sekarang ni da jadi port anak-anak dara aku duk tengok Omar Dan Hana.

So jom tengok workstation baru aku yang aku relocate dekat dalam master bedroom aku ni. Untuk sudut workstation aku ni..aku buat ala-ala rose gold /pink gold gitewww haaaa...
Jom check it out yo.


Workstation mak gitewww haa.



AliaFarhan.com


Flamingo lamp from ig : scandi_scandu


Dat house shelf pun dari ig : scandi_scandu 


Gantung2 quotes...kata nak positive kannnn


Lighting cun kat sini


Tak tau tapi suka theme rose gold/pink gold ni




LOVE ni aku spray kan dengan gold n pink. Buat ala-ala ombre gitewww haa


Sama dengan tin susu ni. Aku spraykan jugak. Suka effect ombre tu




Cantik la lepas ni tangkap gambar kat meja putih ni. Lighting pun semula jadi dah kan. Cunggg sangat dah ning




Galak combine gambar macam gini sebab konon nak wat ala-ala pinterest la kununnn.



Ni pulak side tepi belakang. Haa sini kekdahnya asal boleh. Macam ni la kalau ruang limited kan. Tapi ok lah asalkan dapat letak barang-barang aku yang banyak ni. 

Tapi drawer hitam tu nanti once Adriana tidur kat bilik dia aku akan transfer pi ke sana sebab tu drawe baju dia dengan Aishah tu. Xpa la slowly la ajaq dia bagi suka duduk dia and enjoy duk dalam bilik dia. Lagipun kami nak buh bunk bed dalam bilik tu. Sesuai la untuk anak dara kami dua orang tu nanti kan.

Pssss...hampa start train anak hampa tidur sendiri umur berapa ya??,