Kampung Buffet at Garden Cafe, Golden Sands Resort Penang

Assalamualaikum and Haluuuuuu semuaaa....sehat ke tu? Minggu ni tak berapa banyak update blog... Rasa kelam kabut skit sebab asyik ke sana ke mari nak setelkan urusan pindah rumah. Kemas barang dekat rumah Juru.. Then angkut bawak skit2 pi ke rumah baru. Nampak mcm ni ja.. Tapi ampun penat Ya Allah…

Pasemboq Sedap di Restoran Noor Mohamed, Butterworth

Assalamualaikum....

Haaa sebenaqnya dah lama nak share pasal port fav aku kalau nak mkan pasemboq ni. So far the best ever la. Laki aku orang belah Pulau pun kata dis is the best.

Kedai ni pun kami accidentally discover masa kami duk belah mainland lagi. Time tu ntah macam mana boleh ter try dekat …

Bawak Orang Tawau Makan Di Irama Dining

Rasanya ni kali ke empat dah aku makan kat Irama Dining. Mana la tau lepas ni Irama Dining nak buat apa2 nak panggil aku mai review ka.. Kahkahhhh...

Tapi kali ni nak cerita bawak kakak and mak aku yang mai Penang awal bulan hari ty masa depa balik mai dari Tawau. Ya lah kakak aku kan posting dekat…

Kaky Pasta, Western Food Yang Tak Menghampakan Di Penang

Cuti CNY hari tu kami memang tak ke mana-mana. Hari Sabtu Ahad balik tidoq di Juru. Hari Isnin pun quarantined dekat rumah. Tak mau la pi jalan-jalan ke mall ka apa ka.

Kalau nak ronda tepi pantai pun.. Tengok ja lah dari dalam kereta macam tu ja. Tapi Isnin petang tu memang plan taknak makan dekat…