Short Getaway : Hotel Sentra Seaview Penang 2019

Assalamualaikum

Kali ni nak cerita pasal shirt getaway kami... Masih dalam Penang jugak. Janji tepi pantai.. Janji view laut.. Janji mandi pool.. Janji ada bath tub.. Haaa gitewww

Kebetulan last week hari Isnin sekolah Adriana cuti peristiwa. Peristiwa apa aku tak sure la kan. Tapi cuti peristiwa. …

Short Getaway : Copthorne Orchid Hotel

Bila start cuti ja hati aku jadi pasrah oiiii. Lagi2 la bila anak2 da sekolah ni. Macam Adriana bila da msuk pra sekolah ni kiranya tak boleh la nak suka2 hati tuang sekolah macam tu ja. Sebab tu macam kesian kan kalau tak pi ke mana2.

Kalau last year, dia kat kindergarten luar boleh la bawak dia …