Promosi Terbaru Di Glasshouse, The Prestige Hotel.

Khamis lepas, setelah berapa lama stop review di hotel semenjak PKP berakhir... Maka aku menerima jemputan review di The Prestige Hotel. Antara hotel kegemaran aku dalam bab penyediaan makanan, dekorasi menarik dan seni "heritage" yang ada di hotel ini.

Kali ni, The Prestige Hotel menawarkan promosi kaw2 yang menarik. Antara promosi yang ditawarkan adalah :


Afternoon Affair untuk minum petang. 
Boleh order start dari pukul 3.00pm - 6.00pm.


Meriahkan.. 




Ni kat 1st layer.. Ada macam ala2 sandwich set dekat sini. Yg mcm ala2 steam bun tu.. Sedap gila ok.. Sebab dalam dia ada honey smoked duck... Fav! 



Ni more to pemanis mulut... Aku suka macaroons dia.. X manis leceh sangat mcm sesetengah orang buat. I kenot manis2 ni. 


Ni pulak scones... Sebut betui2.. Jangan duk sekonesss mcm Mona Kampung People pulak🤣🤣🤣



Ni pulak Mixed Platter. 
Boleh start order dari pukul 3.00pm - 10.00pm.

Jom kita tengok apa yang ada dalam Mixed Platter set ni... 


Ada macam2 weiiiiiii.. Sumpah dengan harga RM80 ni memang murah sangat2 Mixed Platter set dia ni. 


Dia bukan ada ayam daging lembu and kambing ja... Dia ada sotong.. Udang.. Fish fillet... Pastu chicken wings.. Pastu kebab daging lembu... Dengan pita isi kambing..... Memang selambak wei.. Sumpah puas hati gila... Tak tau nak describ puas hati dia tu macam mana tau sebab memang puas hati la... Tak dapat weiii dekat tempat lain RM80 macam ni... Kawan2 aku kat KL tengok gambaq ni kt ig pakat komen kata murah... In fact restaurants fames pun Mixed Platter depa mmg biasanya RM100+ kot. So memang berbaloi i tell you lah... 


Meriahhhhhhh takkkk... 

Tengok balik gambar ni.. Aduhhh terlioq teruk weiiiii.... 


So apa lagi jom orang Penang kita belanja family kita makan dekat Glasshouse, The Prestige Hotel ni. Dijamin puas hati dengan makanan2 dia. 

Harga bagi aku standard sama macam restaurants dekat luaq tu. Tak la harga mencekik darah sangat macam certain  restaurants dekat hotels tu. 

And sempena Halloween pada 31st October nanti... Depa ada buat promotion untuk Halloween 


So sapa2 yang nak pi sambut Halloween tu boleh la mai dinner tang ni.. 

Untuk reservations and details boleh;

Glasshouse, 
The Prestige Hotel, 
13, Church St Ghaut, Georgetown, 
10200 George Town, 
Penang
04-217 5888
















5 Comments

  1. ok tu kan RM80 tapi puas hati :D

    ReplyDelete
  2. Sedap nampaknya mixxed plater tu. Sisyat pun rasa murah sangat tu harganya. P belah sana, nak la cuba. Kuar dating ngan en suami pun OK gak ni 😊

    ReplyDelete
  3. menrik mixed platter dia...nice..tq sharing

    ReplyDelete
  4. sedappppp... kalau repeat mau ni

    ReplyDelete
  5. Banyaknya tempat- tempat menarik kat untuk santap kat Penang....

    ReplyDelete

Post a Comment