Assalamualaikum 

Well dengan kos sara diri yang makin meningkat naik ni one of the way to berjimat is by cooking our own food. Nak tak nak memang kena masak la kan cerita dia. Paling senang kalau dah malas nak masak..buat nasi goreng ja. Menu yang anak2 suka and never say no.

Masak masa travel

by Alia Farhan, 9:57 AM

 Orang kata tekak orang Kedah n Penang ni dah jatuh kategori super premium…aaaa gituhhh..tekak cerewets..mungkin ya mungkin tak… aku dibesarkan dalam midle income family…nak kata makan meeah tu tak pun..nak makan KFC setahun sekali ja masa kecik2 dulu…itu pun kena bawak balik report card 3 beradik time tu semua A kecuali muzik tak A mak aku cakap tak kezahhh sebab dia bukan nak anak2 dia jadi ahli muzikkkk punšŸ¤£

Growing up masa tu aku diajar ja untuk makan apa yang mak aku hidangkan di atas meja.. masa kecik2 aku rasa lauk yang paling aku tak suka adalah gulai/kari tu sebab almost everyday lauk tu..hahah tapi sekarang kawen dengab orang Penang..hari2 kari no problem..eh tipu! Laki aku pun kenot go kalau hari2 karišŸ¤­

Nothing feels like home

by Alia Farhan, 4:09 AM

 Assalamualaikum,


I’m back after a long holiday with my little family. Little dis i know, eventho we enjoy vacation…we also miss our home a lot. The moment we opened the door, everybody said fuhhh nothing beats our comfy home…

Bestnya bila da sampai rumah..ada satu macam feeling yang susah nak digambarkan…i love how it feels..not only me…satu family pun rasa rindu dekat rumah…hahahha…

Vacation, A Good Theraphy

by Alia Farhan, 9:20 PM

 Currently in a vacation mode 


Benefits of having vacation:



1. Improve mental health.

 

Tengah trending cerita ni kat @netflix based on true story ya..of a total fakešŸ¤£



Memang best cerita dia..cerita dia pasal Anna Devley/Anna Sorokin ni bein a fake socialite n tipu bank/hotels etc utk mgambarkan dia ni seorang yg high reputations in med soc..everything yang dia show dekat instagram dia for the sake sebab nak org recognized dia as socialite mcm ala2 Paris Hilton semua tu and she nailed it…

Should Every Home Invest in WIFI?

in , by Alia Farhan, 5:40 AM

Introduction

 WIFI is a type of wireless technology that transmits data using radio waves. WIFI opened up a new dimension in internet access when compared to traditional Ethernet connections. WIFI networks are unquestionably simple to set up and utilize. Even before selling wireless LAN cards to their clients, most businesses install them in their computers.

 

However, before investing in WIFI networks at home, you need be aware of the benefits and drawbacks, therefore check out this comprehensive guide on WIFI by Reviewhub for better understanding.

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS