Review : Xiaomi Mijia Robot Vacuum Mop Cleaner 1C

Sebagai pencinta gadget.. Sudah tentu aku orang yang paling menggeletis bila tengok robot vacuum ni. Sebenarnya dah lama aimed nak beli robot vaccum ni... Cumanya.. Duk buat kira-kira and bajet untuk beli. Ya lah.. Nak beli tu satu hal bajet nak kena tengok macam mana.. Pastu review nak kena tengo…

The Ordinary Niacinamide Review

Rasanya dah lama kan aku tak buat beauty review... Ya lah asyik cerita pasal makan.. Makan... Makan ja kan.. Haih laaa...Takpa.. Kali ni aku nak cerita pasal The Ordinary product yang aku try.. Which is Niacinamide... Bila dah masuk 30-an ni focus utama bukan make up dah... I'd been thru a phas…

Product Review : Orgga Malaysia Natural & Organic Skin Care

Excited betul bila Dapat box of surprise dari Orgga Malaysia ni. Bukak wahhhhhh dis is soooooooo good. Macam tak percaya product dari Malaysia ada yang cun macam ni... The packaging itself very the international gituuuu. Simple but sleek. Nampak sophisticated sangat bagi aku.

Cantik kannnnnn packa…

Product Review : Rose Water Gel Cream

Haluuuu.. Hampa semuaaaa...
Disebabkan tengah bermalas-malasan di hotel.. Short getaway ja pun dekat Penang ni jugak Haa. So mari lah kita merajinkan diri untuk update blog ya.

Untuk kali ni nak story skit ya pasal product dari Mamonde.. Well known Korean beauty brand ya. Kat Malaysia rasa pernah n…

Product Review : Sephora Grapefruit Exfoliant Wipes

Assalamualaikum

Kali ni nak cerita skit pasal salah satu haul aku from Sephora hari tu. Yang wipes ni aku terpengaruh nak beli sebab dia ada sekali Exfoliant function tu. Pastu combo plak dengan grapefruit kan... Memang buat aku Teringin sangat nak try kan. Yess aku memang suka bau grapefruit!

Bias…

Product Review : Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Lately ni asyik cerita pasal muvies la pasal makan la. Asyik yang tu ja kan.. Untuk kali ni meh la kita update pasal produk pulak. Produk yang aku maksudkan adalah Kiehl's Actually this is my first Kiehl's.

Yang jadi Tertarik nak try sebab masa bulan posa hari tu Muka aku breakout teruk gil…

Althea Milk Peel Cream Mask Review

Haluuu pulissss... Ehhh halu hampa2 semua. Nak tanya... Ada yang suka pakai mask tak kat sini? Pernah tak pakai mask berasaskan susu? Kalau tak pernah, hampa kena teruskan membaca di sini.



Untuk pengetahuan hampa semua, Althea da mengeluarkan mask depa sendiri yang bernama Althea Milk Peel Cream Ma…