Birthday Treat

by Alia Farhan, 7:02 AM

 Assalamualaikum…

It’s been along tak update blog…busy apa pun tak tau lah kan..benci betul dengan diri sendiri sbb lemahhhhhh nak update blog ni selalu. Lemahhhhhh 🤪🤪🤪

But since November is a special month for me sebab 28th November semalam la birthday my second precious thing in the world..baby boo Aishah Arissa ..she is now 5 years old.


My Ecah pot2
Time ni sedap ja nak uli2 n gomoi-gomoi☺️☺️☺️

Semalam lepas amik maktok diorang ni dekat stesen KTM dekat Butterworth terus maktok ajak makan nak belanja cucu-cucunya makan. Alhamdulillah rezeki diorang maktok belanja makan dekat Coffee Bean And Tea Leaf E Gate tu. Plan asal nak makan dekat Secret Recipe E Gate tu tapi penuh lanpulak so CBTL la sebab CBTL makanan-makanan dia memang  tak menghampakan and paling penting aku suka kopi dia dari Starbucks.


Terpaling fav kami satu fakily adalah pasta tu..chicken puff ,chicken scallion scones tu..boleh kata kalau lapaq masa lepak kt CBTL ni memang akan order ni


Chicken scallion scones nom nom nom


Lasagna ni kakak la nak makan. Lama dah dia nak makan.so kita order la utk dia


Chicken puff tu pun sedap Ya Rabbi.fav mak tok la kalau puff and croissant ni. Kek coklat tu pun sedap utk bday girl…omei maktok tu..


Thank you maktok sebab lanjer. Moga makin murah rezeki maktok and diberi kesihatan yang baik.

And to Ecah pot2 happy birthday…tenkiu sebab memceriakan hidup mama papa kakak maktok semua. Perangai Ecah yang banyak akai tu buat semua oramg rasa nak terpelanting kalau mai akai jenuh dia tu🤪🤪🤪

Ok la chow sin chi…






SHARE 0 comments

Add your comment

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS