Cara Hias /Deco Bilik Air Kecil

by Alia Farhan, 12:08 AM

 Bila duduk rumah burung.. Segala space adalah limited... Termasuklah bilik air kan... So kena la pandai2 nak menata rias macam mana bagi elok kan.

Dalam rumah ni.. Dekat master bedroom ada toilet... And toilet tu pun kecil n ruang sangatlah limited. To overcome this matter and bagi everything in order dan nampak kemas dan menarik.


Letak pokok2 skit bagi menarik.. Selain dapat menapis bau-bauan kurang enak.. Hahhahah


Guna rack mcm ni utk susun segala mak nenek shower gel bagai.... 


Bahagian tepi pintu... 
Letak cermin and sedikit hiasan.... 
Bagi nampak berseri2 skit toilet kita... 

Itu lah dia serba sikit cara aku tata hias / deco bilik air kecil dekat dalam master bedroom ni.... Sedikit deco ni bukan saja menyedapkan pemandangan mata kita... Tapi sedikit sebanyak dapat bagi ketenangan untuk kita.  ❤️❤️❤️

Korang deco bilik air korang mcm mana ya? 









SHARE 3 comments

Add your comment

  1. cantiknya...belum deko2 lagi bilik air pun..hehehe

    ReplyDelete
  2. lebih kurang ja kak lia tapi tak gantung lagi pokok2 tu. Ingat nak tunggu cny baru serbu nursery hehe nak letak yang jenis knitted pot tapi hat gantung punya

    ReplyDelete

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS