Susun Atur Playroom / Bilik Anak

Dis post credit to my handsome husband sebab dia la yang bersusah payah susun atur kan bilik playroom Adriana ni.

Terkejut jugak balik2 dari KL hari tu tengok-tengok bilik n rumah jadi lawooo...
Husband i ni ada bakat terpendam...boleh jadi ID kalau bini dia takdak kt umah.


So far kalau maktok mai.…

Suka hati mak jem nih

Kali ni nak cerita satu kali pasal barangan Ikea yang makjem hangkut masa p key ell hari tu.

Puas survey ikea mana best nak p beli n cuci mata kt fb hari tu...damansara ke cheras keeee???
Rata2 bagi feedback sruh p ke damansara ja.

Ya lah makjem pun lepas p ikea memang shoot nak balik penang terui…

homemade mask untuk kulit jerawat yang tumbuh bagaikan cendawan

tajuk mcm apa ja..
tapi itulah kebenaran yg harus aku telan bila tu yg jdi bila hormon2 duk kacau bilau...
sabaq ja lah....

tapiiiii.....

bila aku wat masker ni....
mmg maveles..
jerawat jdi kecut...
bare in mind pedih skit la masa pkai tu kn.....
tapi sb dah biasa pkai...so tak rasa sgt pun...

bah…

30 days blogging challenge, Day 4: Tips kemas rumah

hadoihhhh.... memang macam salah orang ja nak bagi tips ni...
sebabnya....
tips aku kemas rumah...adalah kemas rumah time Adriana tengah duk lena tuu....

tapiiiiii.....
aku kemas dalam 30 minit...akan bertahan lah sampai dia bangun dari tdoq...
bila dia bangun...disaster balik....kadang2 geram...g…

diy used bottles ideas

jom cuci mata...

save kan byk2 dalam ni...

sebab tgh byk ideas for my herbs garden ni










































boleh hack ideas2 ni utk next diy project...
maciamm2 dalam otak ni...

stay tuned
posted from Bloggeroid

cool box

nampak mcm normal box ja kan

wait until u open it



















nah amikkkk...lengkap satu bilik kauuu...
posted from Bloggeroid

diy organizer sendiri kat rumah

gmbaq2 ni semua ihsan en google tau...
tgh browse cari idea nk diy brg2 utk organizer rumah n tmpt keja baru kan...ehem ehemmm...kofff kofff..sakit tekak ai okeyyy

jom jamu mata


yg ni balut ngn wrapping paper pun omey..cuma utk pemegang dia tu guna felt paper...tahan lasak skit ye dak???



hat ni ca…

My so called SOHO ideas

hewwww.....
sejak2 nak ni kannnn
asik mencari ja ideas utk my SOHO...

ermmmmm
SOHO tu amenda?
SOHO tu stands for Small Office Home Office.....

ohhh kebetulan aku kna share SOHO aku ngn amir...
so it wil be quite packed...
jenuh pengsan....
dengan all his hardware stuffs n my bf stuffs kan....
phew…