My beauty haul

6:31 AM

Xmas season just end. I'm not going to lie to you because at this season I  normally do my shopping thing a lot especially on beauty stuffs.


The best thing about Xmas they normally comes with attractive discount especially for beauty products. 😍😍😍 who could not love this????πŸ€”πŸ€”πŸ€”

So let see what damage have been done to my piggy bankπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†


My haul from Sephora
Marc Jacobs mini mascara | Benefit - Dr Feel Good (mini size) | Becca Highlighter  (mini size )


More face mask


More and more face mask. And not to forget foot mask from Daiso (murah oiii!)



Safi Rania Gold Beetox Technology range products. Been using it like 2 weeks plus. Let wait and see the result after a month. I shall do this in a full review for these products.


Literally, I'm broke now. Hahahha. Hopefully my piggy bank will start to be fat again for this coming autumn trip in May. In Sha Allah.

So what is your Xmas haul?



You Might Also Like

25 comments

  1. wah banyaknya beauty haul kak alia

    ReplyDelete
  2. bestnya tengok beauty haul akak. sha takdak beli apa apa pun sebab dah habis beli phone baru

    ReplyDelete
  3. Tiada kerosakan poket berlaku. Yayyy!!!....nak simpan duit. Hee Hee...

    ReplyDelete
  4. Banyak face mask tue . Selalu pakai masa nak tidur

    ReplyDelete
  5. Tak beli apa pon. Sebab bukan kaki makeup... hehehe...

    ReplyDelete
  6. Alia, saya pakai juga Safi Rania Gold tu. So far memang set yang paling best saya pakai. Sesuai dengan kulit saya. paling suka yang ada gold flakes tu

    ReplyDelete
  7. Spa kat rumah ya. Kadang-kadang boleh jadikan aktiviti keluarga untuk penjagaan muka ni.
    Sapukan atau pakaikan mask dimuka anak-anak dihujung minggu. Sengaja simpan stok mask dalam packing sachet tu sebab senang nak dibawa kemana-mana.

    ReplyDelete
  8. Wah... So many beauty products that you had purchase. Waiting for you review soon.

    ReplyDelete
  9. ampun !! awak !! kakak pun baru list kan beuty haul kakak.. hee~ tapi minggu depan baru g beli.. tengah busy..

    ReplyDelete
  10. Wow banyak borong dan banyak step tu. Walau apa pun pastikan minum air kosong banyak, berfikiran positif dan jauhi stress agar wajah kelihatan muda.

    ReplyDelete
  11. haha. Pkai tabung piggy ke. Comelnya Alia. Hehe. Macam2 ha hang beli. Haruslah jaga kecantikan luaran juga kan. Brand Bebefits memang best kan? Rege pun best.

    ReplyDelete
  12. Banyaknya beauty haul tu..kita baru plan nak beli

    ReplyDelete
  13. dah lama tak buat beauty haul ni

    ReplyDelete
  14. face maskkkkk! i need one too! haha

    ReplyDelete
  15. Rasanya lama jugak tak beli barang kecantikkan ni...face mask pun punyalah byk lagi mcm tak abis2 pulak dlm simpanan, kena tgok jugak tarikh expired dia tu..hehehe

    ReplyDelete
  16. Bestnya nengok semua tu ... Heee

    ReplyDelete
  17. Wow best nyer, I didn't really spend much on xmas this round but I was so tempted to drop by Sephora after seeing your hauls.

    ReplyDelete
  18. seronok tgk haul barang beauty ni. sebab sy pun gila beauty things ni

    ReplyDelete
  19. wanita pasti banyak haul alat make seperti ini :D

    ReplyDelete
  20. Menariknye.... beauty haul tu.. saya hr tu dapat beli xmas sale brand nivea..

    ReplyDelete
  21. wahhhhhhhhhhhhhhhhh,,,rabak poket tp xpe la...reward utk diri sendiri kan..ekekek..

    ari tu menyoping jugak brg2 Safi nih..amek 1 set terus...puas ati..ade dpt pencuci muka free lg tu..ekekeke

    ReplyDelete
  22. I don't want to share about my Xmas haul as it reminded me of my broken bank account huhu (I bought sport shoes, shirts, bags and makeups from NYX) huhu

    ReplyDelete
  23. Wah bestnya beauty haul dia.. Jealous tau

    ReplyDelete
  24. Ada juga beli, banyak sangat sales tak tahan iman. Duit pun macma air je keluar. haha

    ReplyDelete