PEMENANG GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER

kepada hampa-hampa yang menang silakan email mak jem naaaaa


aliafarhansaid@gmail.com


kepada yang tak berjaya boleh join GA dari team @Projek Blogger Utara


tenkiu naa kepada yang join and tahniah kepada yang berjaya naaa

Tazkirah Jumaat #3

YANG MANA SATU KITA????

SUMBER

SENARAI PESERTA GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER

SENARAI PESERTA

GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER



1. YOORIN MELACOLEA

2. NUR RAIHANAH

3. NURULEIDA DAUD

4. IZYAN YAN CINNAMON

5. ZARUL FARHANA

6. UMIE YANA

7. ANIS KHALILAH

8. FIEYQA ADELOVA

9. NADRATUL SYAZWANA



STAY TUNE NAAA...
SATG KITA CABUT UNDI NAAA

GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER

wewit hampa semua....
Kali ni untuk menghargai pembaca2 budiman Vanilla Freak ni makjem dengan berbesaq hati dan berbesaq badan nak bagi hampa MBO CINEMA VOUCHER.....




Untuk pengetahuan hampa semua..voucher ni bukan terhad untuk tiket wayang ja tau...
hampa boleh gak guna untuk beli pop corn ayaq ba…

Product review: Honey Bee Venom

hai hampaaaaaa semuaaa

kali ni aku nak cerita pasal satu produk yang tengah meletop kat pasaran...
tak lain tak bukan HONEY BEE VENOM yang menjadi kegilaan para MUA2 yang terkenal.

ini lah dia IS BARANG BAIK... IS BARANG BAIK HEYYYY

Untuk pengetahuan hampa, aku ni kulit jenis combination oily skin..…

Food review : Chocolate Boss

haaa
untuk segmen food review kali ni..
aku nak share satu port ni khas untuk peminat dessert kan especially chocolat base!

untuk pengetahuan hmpa ahli familia Projek Blogger Utara yang lain semua da p dah ke sana untuk review hari tu...
aku ja yang tak dapat nak join hari tu.

oklah back to the to…

Adele now and before

Adele ni dulu time gems pun segakk apa....

Soraaa dia xyah cakap laaa..memang power!!!

Adele pasaipa hang da kuruih????dulu hg kata hg nak stay the way u are...

Tengok...tipu ja kannnn..kata takmau kuruih...baru ja nk geng ngan hang adele oiiii

Makjem dulu2....hukhuk...
Walaupun xkuruih mana...tapi mak…

Anak Che Ta yang comel lote

Adoiii duk bermain2 kt fb wall gmbaq anak Che Ta kita yang diva da vazzz sangat2 ni....
Aduhhh jom tengok gmbaq diva jr ni...
Sikit punya comey lotey aihhhh....






Food Review : Black Canyon Gurney Plaza

hai hampa..
kali ni nak cerita skit pasal satu lagi port makan yang mnarik..
actually port yang aku suka la of coz...
Kena la taste bud Siam aku ni...

Selalu kalau p ke Gurney Plaza kalau tengah lapaq, memang akan request kat boss nak membaham kat sini ja.
Tapi kalau tahap lapaq nak membaham sekoq …

Tazkirah Jumaat 2

Tips menabung : Misi duit oren

Misi duit oren diteruskan lagi sehingga bulan 3 ni...
Separuh da siap masuk dalam tabung...
tips aku pasal duet oren ni...kalau aku pecah ja duit RM50 selalunya mesti akan dapat RM20 not oren ni kan...
so aku akn selit siap2 kat compartment duit oren ni...
hari tu dah keluarkan dah 30 keping note o…

Giveaway Sugarscarf by zeeralily

Seperti yang dijanjikan juga, here there goes... Second giveaway by zeera lily



SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow Instagram @zeeralily cari gambar ini dan tag rakan anda

3) Like Facebook :



4) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway Sugarscarf by zeeralily'

5) Copy…

Charity program feed the homeless by Projek Blogger Utara

Salam.

hai. Hai ni cerita pasal charity program yang Projek Blogger Utara anjurkan. Sebenarnya program nanti antara kami2 ja.

Lokasi kami malam tu sekitar kwasan Masjid Kapitan Keling. Dekat situ kadang-kadang malam malam memang port diorang bermalam kat situ.



Berjasa jugak stroller hijau Adriana d…

REZLLENE GIVEAWAY BY DYLLAREZAN

REZLLENE GIVEAWAY BY DYLLAREZAN

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Before dapat result haritu, Dylla memang ada niat kalau Dylla pass, Dylla nak beri 3 Tafsir Al-Quran kepada sesiapa and alhamdulillah Dylla pass hehe. Dan bersempena dengan REZLLENE punya 'comeback', Dylla nak anju…