Food review: The Wanted Grill

Ok dah lama kan tak review tempat makan yg best kan...

So jom kali ni nak cerita pasal satu kedai Western Food. Kedai ni located dekat Perda tau.


Sempoi-sempoi ja kedai dia.


Kedai dia pun takla crowded sangat pun.


Sory gambaq blur sikit.


Antara menu-menu dia.


Ni yang aku order. Amik set yang chick…

Wordless Wednesday

Adriana demam. Sedih mama tengok.


While mama has so many soap to produce for a customer as xmas doorgift.

Phewww.
posted from Bloggeroid

Shell V Power Lego Collection 2015

Hai pengguna-pengguna tegar Shell macam aku. Gimme 5 skit.

Ada yang tengah collect lego collection yang Shell keluarkan sekarang ni tak?


Aku ada terlepas satu dah. Yang shell station n lego miniture tu. Hishhh stress mak jemah tau.


Almost every week memang sengaja isi minyak hari Ahad untuk dapatka…

Semoga berjaya!

Proses wean off malam pertama... berjaya!

Diharapkan betul- betul boleh wean off kali ni.

Mama is penat oredy sayang. Need some rest before next pregnancy dear kakak anena bushuk masham. Amboi next pregnancy gitchuuuu. Kita merancang. Allah yang menentukan. Ye dok?
posted from Bloggeroid

Ada betulnya jugak

kita hepi2 meraikan ank2 yg bejaya dpt 5A. tp kau sibuk nk cerita kebodohan masa lampau kau tu.

setiap kali result exam keluar ade je manusia mcmni

aku dlu dpt 5c tp skrg aku menteri
aku dlu 5e skrg aku jutawan
aku dlu 5g tp skrg aku ada phd
aku dlu 5h skrg aku bnyk duit

ank2 y kurang berjaya ptt …

Resipi ayam bakar special

Actually ayam bakar ni buat untuk makan dengan nasi ayam. Saja nak jamu nasi ayam kat mama kan.



Ayam bakaq yang segak ni simple ja resipi dia.

Bahan-bahan:
•ayam
•kicap
•gula
•garlic yang ditumbuk or blend
•serbuk halia
•sedikit minyak (nak bagi effect shining skit)
•serbuk cukup rasa

Cara-cara:
1.…

Burger sempoi di Rockstarz Burger Penang

Sapa suka makan burger yg rasa daging semata?
Alaaa...pendek kata yang homemade tu. Yang patty dia wat sendiri tu. Korang suka dak?
Itu memang fav aku la kan.

Meh sini nak intro skit tempat makan burger yang sempoi sangat-sangat wei.


Ni lah dia haaaa Rockstarz Burger! Located dekat sebelah ja Sek…

Nak kulit cantik tapi bajet kurang...

Hai korang pernah tak ada perasaan macam ni?
Stress bila tengok kulit kusam ja, berjerawat sana sini belum cerita bekas-bekas parut kan.

Pastu bila tengok produk-produk yang berkesan semuanya mahal. Waduhhhh lagi stress!!! Jangan la cerita produk-produk lambakan dari kilang OEM pulak kat sini tau. …

Top Commenter October

Hishhh...
Da tengah2 bulan baru nak up TOP COMMENTER FOR OCTOBER kan.
Hish apa la mak jem ni.
Lambat bebenau.
Tapi takpa.
Janji ditepati okey.

Jeng2

TOP COMMENTER UNTUK OCTOBER ADALAH.......






SITI YANG MENAIP

(sila la terjah blog cik adik manis ni. Dia ada cerita pasal travelog dia ke Melbourne hari …

Trip Alia : Langkawi Part 3

Duhhhh.
Blog da bersawang. Tak tau apa yang duk sebuk pun xtau la kan. Tapi tu la. Ada lagi tugasan hakiki yang lain yg perlu jugak disetelkan.

Ok lah untuk Part 3 mainly nak cerita pasal after Sky Cab kat Langkawi hari tu. Actually lepas ja Sky Cab tu kami gerak keluar dari area situ. Terus ronda-…