Lagi di urban garden ku

Jom jamu mata tengok urban garden kat tingkat 6 ni...
Ada yg kat corridor...ada yg kat balcony































Seronok bila tengok hasil2 cucuk tanam diri sendiri....
posted from Bloggeroid

Naelofar gitewww

Galak sangat nak ber -naelofar kan...



Baru dapat 2 kaler ni...
Yg biru tu in basic chic chiffon
N jade green tu in glam woman..
Both in chiffon material...



Ni glam women....
Forgive me for my "hantu kak limah" face...yeah ada bekas jerawat di situ...P time...
Cantik kan...
Seriously...mem…

KOLEKSI BAJU RAYA SYAIFUL BAHARIM

Salam,

Hi korang....da start shopping baju raya ke?ke korang ni pesen2 akak jugak?last minit shopping?
Heee...adik non...tu akak dulu la...akak yg dulu bukan lah yang sekarang...dulu haku ni main hentam ja beli semua last2 minit...tapi sejak ada laki dan anak ni..mula la eh...nak pakai sedondon gi…

Naelofar Shawl

oh my sejak 2 3 menjak ni...asyik terbayang-bayang ja Shawl Nealofar ni...adoyaiiiii...
tetiba rasa mcm...boleh dak aku ni jadi cun macam Cik Lofa ke dak ke...ehhh..
dulu seriously aku tak suka sangat si Lofa ni...but then bila dia start berhijab ni aku jadi suka pulak...cantik n manis ja dia kan..…

Best ke Aidijuma ni??

Kata orang...tak kenai maka tak cinta cik oiiiii...
Tu la aku dulu....
Macam ehhh tudung bawai ja pun kotttt...
Nahhhh...
Bila tengok Sha pkai cantik...maka tetiba aku beli...n tetiba lgi terus gatai dan gatai nak beli lagi...
Macam comei ja...
Macam cantek ja...
Bukan aku yg comei dan cantek...
T…

Food review: Fisherman Grill

Disebabkan birthday suamiku yang tercinta jatuh ngam2 hari Sabtu...maka gunakan kesempatan ni untuk keluaq makan n celebrate la kan...

Kami celebrate kami2 ja...no cake...bday boi kata takyah la nak kek2...da tua pun dia...tau pun tua kan...kalau nak tau Fisherman Grill ni located kat Sungai Ara..d…

Hidup seorang WAHM

kalau nak cita psal kehidupan sebagai Work At Home Mom ni mmg takkan abih...
Ada ja....
Dari celik mata...
Sampai la nak pejam...pikir lagi apa yang tak setel lagi...
Apa yang tak buat lagi......
Lagi-lagi pulak macam sekarang ni fasa Adriana baru nak tengah up...
Aku baru ja ON pc....nanti dia nk …

Allahu...sedihnya hati ni

Kalau cakap pasal eksiden kt DUKE... Mesti ramai2 nak maki 6 jahanam yang bawak MYVI JE PUN!!!YANG BERASA FAST N FURIOUS TUUUUU!!! memang serius makan maki ja layak ngan diorang ni...dan semoga Allah balas yang setimpal untuk mangkuk2 ni.... Dah salah...lagi nak salahkan orang lain.... Sebanyak man…