product review: 2 way cake Pixy yang superb

Phewwww....
3 hri 2 mlm jaga Adriana kt hospital da membuatkan aku mcm pompuan yg tak terurus...muka sememeh mintak penamporrr....balik terus tdoq tak ingat dunia..dengan Adriana skali aku bg tdoq bwh ketiak aku..sudanya terjaga sbb mimpi ada kuceng mencakar...tgk2 si kenit ni yg mncakar2 mama dia.…

Make up service

Hi...
Currently I will start providing make up service at cheaper price for a beginner like me...
Will provide make up service for:
*dinner event
*engagement event
*akad nikah event...

Don't worry...all products I'd been using are high quality products..such as MAC..naturactor...Benefit (my…

Up to no where

Here I am...
Tak boleh nak tdoq...
My angel Adriana batuk...berkahak plak tuh...pastu pesyen dia batuk teran sbijik mcm papa dia..haih la anak...
Wat mama risau ja syg!
Speedy recovery ya syg mama....


Papa n mama love u so much dear Adriana Arissa. ....
posted from Bloggeroid

Resipi siakap 3 rasa

Siakap 3 rasa ni antara menu yg paling simple korang boleh wat...xperlu pun nak tunggu p mkn kola perlih ka nurul ikan bakaq ka...hampa sendiri pun boleh wat...



Bahan2:
Ikan siakap sekoq
Sos cili thai
Namfla (sos ikan)
Daun limau purut
Daun rempah vietnam
Daun ketumbar...
Garam
Pak aji sikit jerrr…

Resipi ayam padprik!

Finally update utk resipi kan...kan...
Stelah mek ni pengsan...smbil layan ombak rindu....wuuuu...abam aaron ku!
Senang ja...xsmpi pun 15 min nk wat ni...



Bahan:
Ayam/daging/seafood pun boleh..
Tomato
Bawang besaq
Bawang puteh
Cabai melaka
Bunga kobis *tpi takdak so xbubuh
Anak kubis yg kaler ijau …

merepek

hari ni saya teringin gilew nak makan Siakap 3 Rasa... sekian... entri mintak penampaq.... panggggg

Eidul Fitri

Eidul fitri everyone! Sorry for my wrong doings...any bad words dat might came out from my previous posts...hopefully everyone would be happy wif their love one during dis festive season!




Dont forget to detox...I know how everbody goes crazy when they see lemangs.ketupats...rendangs...serunding! Y…

Kegunaan lain Clorox

Selalu kalau cakap psai clorox mst trbayang2 rendam baju puteh masa sekolah dulu kan dek disebabkan makan secara loqlaq n kuah tertumpah ka..mcm2 lah...
So biasanya kita ni da familiar yg clorox ni biasanya kita guna utk lunturkan segala kekotoran kan...

So ni la clorox2 yg selalu kita tgk kt malay…

Iftar at Victoria Station

Si budak bam2 yg tension tgk papa n mama makan...


Adoi...kompius mama tgk kamu ni Adriana ni...ni kompem mcm perangai papa!!


Papa n his lil angel..


Gerammmnyaaa budokkk ni


Train in d restaurant


Mama nk camwhore sat..

Presenting the food!!


Ceaser salad


Garlic bread


The steak! Tenderloin one...not b…

Sorry yer

Nnt bila2 aku up kan entry resipi okey? Sejak2 jdi mak ni asik cita psai motherhood ja..lupa nk up selang seli dgn resipi kan..my bad...
..............
..............
.............







posted from Bloggeroid