resipi udang goreng nestum or nestum fried prawn recipe

Follow picture step by step...n things needed for ur nestum fried prawn

nota kaki:sila gunakan or tambah..garam..pak aji..n gula secukup rasa

Published with Blogger-droid v2.0.6

what are words?

Kenapa aku suka sgt lagu ni?xrsa ka lagu ni suwit gila...kalau tgk vid clips dia sure aku meleleh...nsib layan accoustic tp touching gila kot lyric dia..chris medina ni dia wat lagu ni utk tunang dia...dua bulan sebelum kawen dia pnya tunang ti eksiden...n got brain damaged..pastu half of her body …

resipi ayam percik versi makjah

Isnin lepas aku pesan la kat laki aku beli ayam percik kt param...tpi yg aku dpt hnya lah ayam panggang yg cenoet...dah la mahai...seketoi sampai rm4...rsa mcm hampagas...uiii...sakit hati oiii...then hri selasa lpas msa duk tgh drive blik keja trus kol mama mntk resipi ayam percik mama...tgh duk m…

daging masak asam

Seperti yang di request oleh bu ayu....ibunya si aqeel abbas...
Beb..menda ni simple dimple jak lah...mcm wat daging goreng kunyit...xtra nya hang buh ayaq asam jowo...Bahan2 untuk daging masak asam;
Daging...
Kunyit
Garam
Gula..
Asam jowo..
Pak aji~ni ikut org la..kalau aku buh ja..tpi buh sket..

salam ramadhan

Salam Ramadhan kaum muslimin dan muslimat....
semoga kita semua di dalam ringkungan rahmat dari Illahi...

naturactor..lai lai lai

well..i bet many of us da well known about dis foundation or make up base...naturactor ni kan..
well lagi2 kalau yang suka make up make up tuh..(ckp gaya  n nada nyahh)... well for me..eh brpa byk well la kan...i had been trying a lot of foundation...but since i have combination skin which is oil a…

doa kan ya

If you happen to read dis entri...pliz pray for dis baby girl,Malaeqa Zuyyin...my fren's dotter....she's been in ICU for quite someday...hopefully with our lil prayers, Allah wil heal her....
To my fren,bro gabai n wifey....be strong....Allah knows the best....Published with Blogger-droid v…

my cookings lately

From my instagram...
Follow me on my instagram:aliafarhanPublished with Blogger-droid v2.0.6

perihal hasad dengki

Ckp psai hasad dengki ni...well kdang2 hang tgk org tu jauh lebeh sopan...bertudung litup bgai...kira kalau buat calon bini tu...mak mentua msti suka habaq ang...tapi....tgk ya Allah....perangai...Nauzubillah...dengki sana sini...tak puas hati gaji kawan kau lgi tinggi dri kau lah....kawan kau byk …

spain domination

well said...
they won Euro 2008, World Cup 2010 and now Euro 2012...wasnt dat fantastic...
ecehwah...leh jdi pengulas kat Astro Sport Channel dok?waklu kan..
ye lah...aku ni da lama gila kot sokong Spain..sejak dr zaman abg Raul Gonzalez tu...Abg Villa tak dilupakan beserta abang Puyol..eceh..ada …

amenda la dia pkai

Okei...bajet...rmai yg tnya aku...pencuci muka apa yg aku pkai...aku ni jenis setia...dah lama pkai clinique soap face tu...dri 2008 lagi..pling lama produk yg aku pkai...dulu pkai yg num 3 pnya soap...skrg ni da tkaq ke no 2 sbb nya muka aku dah tak fully oily...cuma oily kt certain part ja...whic…