Showing posts with label makan
Dah lama nk try mkn kt swensens ni...selalu kan swensens ni fames amos ngn eskrem dia kan...so dis time ajak la hubs dine kt sni....
Selalu lalu mcm xnmpk kt dlm...hr jumaat lpas masa decided nk dinner kt situ..bila bukak pintu...mak aihh...ramai jugak...
So bila nmpk ja menu mula la meroyan semua nk makan...aku ada penyakit ni...korang hado??
Dlm hati bergolak2 nk try burger dia lah...nk try steak la..salmon lah...last2 si amir yg pilihkan salmon kt aku....ok la..ok la fine....takut bini dia yg sedia gemoo ni gemok lg la tu bila mkn steak bagai...so ber dinner salmon la kita mlm tu....
Order ceaser salad jgk...mak aih...big potion nya...suka mak!


Rm29.90 not bad la...tp sedap lg aku wat hr tu...dan pastinya cannot beat salmon yg sedap nk mams kat hard rock kafe penang tu kan...



Hubs' beef lasagna...rm17.90++ kalau xslap...



Creamy mushroom soup rm13.90...gila big portion nk mam....



Cheezy mozarella...rm7.90...sedap..not bad..utk pngemar cheez mcm aku...



Cser salad...ada fried chicken lgi...sedap..sbb salad mmg sedap kan...ko pndai letak dia pnya gravy..maka sedap lah ia...ni pun big portion jugak



My hero..my king



My princess...tdoq je lah keja dia masa kt swensens..tp ni gmbaq p before p

posted from Bloggeroid

alolo

in , , by Alia Farhan, 5:18 AM

Comot ka comei?
Lalalalala...
Ishkk mana laki aku ni?
Lapaq la pulak....jom selongkaq dapoq jom

Published with Blogger-droid v2.0.8



i found this...

in , , , , by Alia Farhan, 4:58 AM
found these photos in my dslr....
jamu mata jom
 glorious laksa penang

 mixed grill @Nan Western...only in Penang


 siput belitung msak cili @Padang Kota


 seafood lasagna @Pizza Hut

 three platters apa ntah @Pizza Hut




actually dis one was likes ages ago...n i dont remember when actually...mayb somewhere around chinese new year if not mistaken..(ni pun sbb nk clear kn memory utk my big day..so dslr aku bgi kezen aku pegang..its always a saviour to have a second photographer..jgn la photographer aku kali ni wat tahikkk lagi sudahhh)...amir treat me for a dinner here..thnx hubby.....just njoy d photo ya




 his mixed apa ntah...beef...lamb n chicken

 mine salmon grilled...

 atas tu butter...melting lma2 bila duk atas salmon tu...
dapppnya dapppnya oii

ni pun marvellous... 

 mna lah gmbaq aku kn?maklumlah cam dekat aku..so aku la conquer...cik abg plak bz ngn tab...gmbaq aku ada kt tab jer lah jwabnya....

perfecto weekend

in , , , , , by Alia Farhan, 5:43 AM

Perfecto weekend means...

Bangun tdoq tak wat papa..

Menda yg wat adalah memasak..pastu lying kt atas sofa sambil tgk tv..lagi2 afc or food network..xpun deco2 ka...

Pastu msuk bilik..golek2 atas katil ditemani bantai2 busuk yg penuh ngn ayaq liuq basi tu...

Oh heaven kan!!


Published with Blogger-droid v2.0.1
© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS