Masak Apa Hari Ini?

by Alia Farhan, 8:30 AM

 Assalamualaikum 

Fuhhhhh dah sebulan tak update blog. Sibuk apa ntah tuuuuu kannnn….buat2 sibuk la tu kannnn…

Tapi sebab hari ni tibehhh rasa nk update blog. Rugi pulak bayaq domain kt netkl tapi x update blog kan. Timbul rasa keinsafan hari ni.


Sebenarnya rasa malas pun ya nak update blog ni sebab ada ka orang baca blog lagi di zaman org da switch to video review n etc kan. 

But well, writting is my passion. I might lost along the way to come here to write something. But i will make sure i will comeback again. Ahaaa . Ye lah tuuuu


Ni lah menu orang denam ya. Sup ayam and ikan bilis goreng kicap with a lots of onion n cabai melaka.

Sup ayam tu biasa la kan kalau tak sihay ni tekak memang mintak nak makan sup2 aja. Semalam tak sihat husband belikan kueytiaw thng dekat An Siam. Pagi tadi baru makan sebab semlam penat sgt. 8.30mlm lepas solat Isyak terus lena sampai Subuh pagi td. Punya la lama lena tu. 

Sebenarnya dari semalam lagi rasa nak makan ikan bilis goreng kicap ni dengan telur mata. Tapi sebab semalam first day demam memang xdaya la kan. 

Takyah ngengada sangat eh nak resipi sup ayam dengan ikan bilis goreng kicap tu. Babab kang baru tau.

Nanti la kalau rajin aku update blog dengan resipi-resipi lain pulak. 


Psss ada yang nak resipi tomyam kat tas ni keee🤭🤭🤭



SHARE 1 comment

Add your comment

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS