37 years old on 3/7/22

by Alia Farhan, 4:00 AM

 Alhamdulillah…a year older. Dah tua dah orang kata. 37 tahun pada tanggal 3 Julai yang lalu. 

Semoga diberi kesihatan yang baik untuk terus berbakti kepada yang tersayang. 




Comel ja Coach sales person tu buat gambar ni 🥰


Tenkiu husband bua suprise belikan beg ni sama warna dengan baju. Kebetulan sangat ni kan. Lepas tengok Mat Kilau dia tarik kita masuk Coach Queensbay ni. 
Memang tengah kenan Coach Tabby Pillow ni pun.

Semoga makin murah rezeki u pa❤️

Husband kata nak belikan Dyson vaccun tpi dia takut bini dia ni mengamuk pulak ingat orang gaji ka beli hadiah vacuum untuk bday🫣🫣🫣


Papa n mama memang selalu tak romantik almaklumlah berkahwin dengan kawan baik sendiri macam ni lah. Bak kata kakak, u guys have a weird relationship. Cukup lah bahagia tu kita yang rasa. Kan pa 🤪

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️



SHARE 1 comment

Add your comment

  1. HAPPY BIRTHDAY! Semoga diberikn kesihatan yg baik & dilimpahi rezeki melimpah ruah!

    ReplyDelete

© ALIA FARHAN · THEME BY WATDESIGNEXPRESS