My fav steak..

Tenesse steak by TGIF


New york steak also by TGIF...
ok now have to off or else...nnt kebuloq plak...
K bai...
posted from Bloggeroid

Food lately

Char kuey tiaw parit my fav!
Delicious siput belitong...srooot sroot
Yummylicious kepah...nyum2Where to find?
Penang of coz....

Supper tonight

Vanilla drink n kit kat

Errrrr

Rainbow cake wif cheese topping....

N dont forget all the pregnancy supplement....

Gud nite people!
posted from Bloggeroid

Hairan bin ajaib...

Ok al kisahnya aku ni..sejak2 preggy ni mmg la suka sgt bedai nasik ayam...mcm suka sgt lah...xtau nk xplain mcm mna kt hampa semua...
So tgh hri tadi...before laki aku p jmpa tukang dia...kami singgah la dulu kat Astaka Medan Suri ni..laki aku ckp kt situ ada nasik ayam best...nk jdi crita plak...…

Hungryyyy!

Pagi td da bfast da pkul 7.30 kt canteen...ni kui 9.30 perut berkeroncong kencang lagi!baby mama lapaq ehhh....sabaq naa sayang...satg kita mamam k...mama da beli da mknan siap2 tdi..mama tau sayang tak suka makanan kt canteen compny mama ni..tak sedap kan sayang..


Sayang mama nk makan doyan crepe …

Mama

Betul org cakap..kasihnya ibu membawa ke syurga kan?xkira lah kita da umoq 30 ka brapa ka...as long as our mother still alive..kita tetap akan menjadi anak kecik dia...kita tetap akan kena marah bila ada menda yang tak kena di mata dia..tetap kena puji melambung2 bila kita wat sesuatu yang membangg…

Makanan

Sedapnya lah bihun sup mcm ni....
Mode;melantak is ON


posted from Bloggeroid

Moi

Well eating moi kinda referesh my memories that i have wif my late abah..like seriously..T__T
Sebab apa?sebabnya i stil remember those days after SPM it was only me n abah at home..mama n adik pulak p kl...so both of us have a bad food poisoning...nak makan nasik...well mmg tak lah kan!minum ayaq p…

ice cream time

Walls selection...strawberry cheesecake!
Mmg terbaikkk sangat...rasa mcm ice cream cake...to be exact ice cream cheesecake in strawberry flavour!
Apa lagi...boleh try dah pasni k....XoxoPublished with Blogger-droid v2.0.8

lauk simple

Cakap psal sardin...sapa lah tak pernah makan kan...aku dulu2 msa stadi kat unikl~micet melaka tu....tara duk hostel pun bukan main lagi main masak2 kat hostel....beli sardin tin byk2 bila awai bulan wat stok ngn roomate aku...pastu stock beli ikan bilis pun wat stock jugak..bawang ngn cili padi tu…

dinner di malam minggu

Disebabkan kemalasan yg menimpa2...dan tahap kerajinan memasak yang makin menipis...malam ni layan je lah maggi goreng mamak kat kedai mamak kt umah aku ni...
Ya ya aku tau makan megi tak bgus utk kesihatan..bukannya aku makan selalu pong...da brpa bulan da xmakan...baby dalam perut ni pun nk gak t…

resipi kerabu so'un

Baru ja upload gambaq kerabu so'un yg prepare utk dinner td...kawan aku saina aku cik eta request nk resipi...tgk2 tup2 dak ain jenny pun nk jugak...
Ok lah...ni utk korang dua...pasni kena wat sdiri okeh...memandangkan menu adalah simple thap gaban...hinggakan org pemalas mcm aku ni pun leh wa…