Susun Atur Dapur : Re-organized rack Albert Ikea

Ruang dapur antara ruang kesukaan para wanita. Apa taknya kat situ la kita nak bersilat sediakan makanan untuk si suami dan anak-anak tersayang kan.. Tapi boleh jadi moody kalau ruang dapur tu tak memenuhi citarasa mata kita kan. Ya aku la tu. Gigih! Selagi tak kena mata aku, selagi tu la aku akan…

Suka hati mak jem nih

Kali ni nak cerita satu kali pasal barangan Ikea yang makjem hangkut masa p key ell hari tu.

Puas survey ikea mana best nak p beli n cuci mata kt fb hari tu...damansara ke cheras keeee???
Rata2 bagi feedback sruh p ke damansara ja.

Ya lah makjem pun lepas p ikea memang shoot nak balik penang terui…

My so called SOHO ideas

hewwww.....
sejak2 nak ni kannnn
asik mencari ja ideas utk my SOHO...

ermmmmm
SOHO tu amenda?
SOHO tu stands for Small Office Home Office.....

ohhh kebetulan aku kna share SOHO aku ngn amir...
so it wil be quite packed...
jenuh pengsan....
dengan all his hardware stuffs n my bf stuffs kan....
phew…

Baik betul nenek ni...

Ni cita nenek kt negara omputih la..
Tak ingat la kat mana..
Tp amazing la kan..dia bg umah yg dia duk tu kt anak bongsu dia..anak pompuan dgn 5 org cucu dia rumah yg dia duduk...sbbnya anak dia tu bru ja kehilangan rumah dia...n disebabkan rumah tu cuma ada 2 bedrooms ja...dia decided utk bina sa…

Shabby chic for small apartment like mine

Aku nk request husband cat kaler baby blue or mint green kt living hall lah...
Baru mcm tenang ja skit kan..kan..kan..
So jom cuci mata ngn deco shabby chic for small apartment like mine..
Xpa kecik..yg penting heppy n ceria kan..


Sweet ja kan...


Ni pun sweet sgttt


Nmpk luas n elegan...


Ermmmm...


shabby chic......

suddenly fall in love with shabby chic deco....old furniture but with soft touch can definitely turn my eyes ON!














some ideas on how to deco in shabby chic style! super nice rite?!