DIY botol minyak

Hi korang. Quick update ya almaklumlah lani dah menyotong jadi mak anak dua ni. Macam kena pinjam tangan sotong ja ni.
Ni pun sempat DIY masa Si Aishah tu lena.

Bottle minyak yang dah tak digunakan.

  Beli kat MR DIY ja. Rasa ya dalam RM7.90 kot kalau tak silap.

Terus nampak lain macam kan. Nampak …

Susun Atur Playroom / Bilik Anak

Dis post credit to my handsome husband sebab dia la yang bersusah payah susun atur kan bilik playroom Adriana ni.

Terkejut jugak balik2 dari KL hari tu tengok-tengok bilik n rumah jadi lawooo...
Husband i ni ada bakat terpendam...boleh jadi ID kalau bini dia takdak kt umah.


So far kalau maktok mai.…

Susun Atur Dapur : Re-organized rack Albert Ikea

Ruang dapur antara ruang kesukaan para wanita. Apa taknya kat situ la kita nak bersilat sediakan makanan untuk si suami dan anak-anak tersayang kan.. Tapi boleh jadi moody kalau ruang dapur tu tak memenuhi citarasa mata kita kan. Ya aku la tu. Gigih! Selagi tak kena mata aku, selagi tu la aku akan…

DIY : Make over work station

Sejak dua menjak ni workstation aku jadi messy gila. Pendek kata SOHO aku memang messy gila dengan raw material nak buat homemade soap aku nya. Dengan homemade soap yang tengah cure nya. Dengan Bubble wrap bagai, bila da start serabut tu mula la rabit sampai ke meja habih haa.

Dari meja Ikea yang a…