Pizza Special Di Tiny Boutique Cafe Cameron Highland

Semalam aku ada cerita kami stay dekat Tiny Boutique Habitat kan. Kali ni nak cerita pulak pasai Pizza Viral dekat Tiny Boutique Cafe ni.


Mesti la kena rasa kan apa yang viral sangat dekat cafe dia ni kan. Alang-alang dah stay dekat sini kan.


Boleh baca review aku pasal Tiny Boutique Habitat yang aku stay masa jalan2 kat Cameron Highland hari tu. 

Plan asal nak dinner masa malam kedua /malam last kami dekat situ. Tapi tutup pulak cafenya malam tu. So kami pun makan pa pizza masa nak check out hari Khamis tu.



Nindia haa pizza yang dibakar dengan kayu api.... 


Depa bakaq pizza kat dalam ni.... 


Ni order dekat maktok.... 


Nindia haa... Pizza tu tak cukup 1. Sebab masing2 kebuluran sejuk2 khenn.. End up order lagi satušŸ¤£ 



Ayaq2 yang dipesan... Aku macam biasa la latte ais.. Tak kira la sejuk ka weather mesti nak ice latte. Hahahha

Komen aku... 

Pizza dia memang sedap la... Ada flavor n smell bakaq dengan kayu tu kan.. Bakaq pulak ala2 dalam furnace macam tu.. Lagi la umphhh... 

Cumanya kalau hampa lapaq2 sini takdak la varieties of menu... Aku expecting ada menu-menu macam pasta macam tu. Anak2 pulak tengah lapaq... So memang la kena order dua siap2 ya. 


So sapa2 yang nak try bila ke Cameron Highland boleh la cuba pizza viral ni ya... 

Tiny Boutique Cafe
24 Kampung Taman Sedia, 
39000 Tanah Rata, 
Pahang

Bagi yang nak bercuti ke Cameron Highland.. Selamat bercuti.. Jangan lupa jaga SOP ya di musim2 Covid-19 ni. Stay safe peeps.. Kita jaga kita. Take care ♥️










5 Comments

  1. Pergh..pizza tu memang menyentap kalbu akak la..lama dah x makan pizza ni

    ReplyDelete
  2. puding caramel ka tu, sedapnyaaa

    ReplyDelete
  3. Best tu dapat makan Pizza dibakar dengan kayu api. Mesti lagi sedap rasa dia.

    ReplyDelete
  4. hat dessert tu puding caramel eh?? nampak shedaappssss

    ReplyDelete

Post a Comment