Selamat Hari Raya Aidil Fitri




Rasa beraya di oversea.. Feeling2 raya di Stockholm. 🤣🤣🤣


New norm Eidul Fitri... 

Walaupun rasa pelik and tak biasa bila raya kat rumah sendiri... And kena duduk raya dekat rumah ja... But well... Tetap la kena hadap kan sebagai new norm. 

Satu hari nanti raya 2020 la raya yang kita akan kenang sebab tahun ni la bulan puasa well spent dengan family kecik kita. Raya pun well spend dengan family kecil kita. 

Semoga bertemu lagi Ramadan dan Eidul Fitri pada tahun hadapan.

Selamat Hari Raya semua. 
Maaf zahir dan batin kalau-kalau sepanjang penulisan aku ni ada yang mengguris perasaan sesiapa.
Salam 0-0

❤️❤️❤️



Love, 
Alia

3 Comments

  1. selamat hari raya aidilfitri! =)

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Alia..
    Maap Zahir Batin..

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya. sama la, beraya di rumah je dengan family kecil. sibuk dengan aktiviti makan & video call je untuk feeling2 raya.

    ReplyDelete

Post a Comment