"Thank you and Goodnight Farewell” konsert terakhir Boyzone.

Wowstar Creative Entertainment menganjur Konsert terakhir Boyzone “Thank you and Goodnight Farewell” bersama artis jemputan Brian McFadden sebagai tanda terima kasih dan selamat tinggal kepada peminat Malaysia


Bekas ahli boy band Westlife dan penulis lagu iaitu Brian McFadden telah diumumkan sebagai…

Makeover Gobok lauk inspired

Salam semua

Dah lama rasa mcm tak update blog ni. Huahua hua. Sedar Sedar dah 10 hari terakhir Ramadan kan. Bila pikiaq Ramadan tu dah nak berlalu pergi rasa satu pun ada. Haihhh ntah lah.. Faktor penuaan mungkin kann.

Sekarang ni  dah nak dekat-dekat raya ni memang fasa mengemas rumah la. Dah la r…

Kekal sihat dan dilindungi sepanjang bulan Ramadan dengan Dettol!

Amalan kebersihan dapat membantu melindungi keluarga anda daripada 100 jenis kuman yang berbahaya



Setiap tahun, sepanjang bulan Ramadan iaitu bulan kesembilan dalam kalender hijriah, umat Islam seluruh dunia akan menjalani ibadah berpuasa. Selain itu, bulan Ramadan juga merupakan masa untuk umat Isl…

A'BLOOM'S terbaru dari Althea Korea

Hai... Lamanya tak update pasal barang-barang kecantikkan ye dak. Last month berderet2 entry makan dekat Hotel ja kan. Kali ni kasi chance la nak update entry pasal kecantikkan pulak. Lagi-lagi nak raya ni kan. Nak raya mesti la nak cantikkan.

Nak ke bila raya nanti baju da up to date meletop pomp…

Arissa Guesthouse is now ready!

Assalamualaikum

After been struggling to complete our own guesthouse, now it's finally ready for our guests.

Our guesthouse is a new, cosy and modern house that will cater around 6 to 8 persons at one time. Located at Bandar Cassia Batu Kawan Penang, our guesthouse is nearby to these spots:

IKE…

Anniversary and Mother's Day Celebration

Saja nak cerita dekat sini buat kena ngan supaya nanti bila down ka apa ka boleh tengok dekat all the memory lanes I jot down here kan.
Tahun ni anniversary perkahwinan kami special sikit sebab jatuh the same date dengan Mother's Day kan. So why not celebrate it together kan. 

Pagi2 Dapat ni de…