Barang-barang yang berbaloi beli di Eco Shop

Hai seperti yang sedia maklum aku nak share skit few items yang aku rasa BERBALOI untuk hampa beli di Eco Shop.Satu sebab murah, satu lagi sebab kualiti pun not bad la...why pay more if you can get cheaper price at the same quality kan? Why bother why bother 💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️Laundary detergentMasa vi…

Resipi : Air Asam Lokan / Kepah

Kali ni nak cerita pasal satu resipi yang menggiurkan. Sedap uiiii. Resipi ni asal dari Thailand.Jom kita tengok bahan-bahan dan cara-cara nak buat.
Bahan:Kepah / lokan 1kg1 biji cili besar3 biji cili melakaTomato (aku guna tomato cherry 3 biji)Gula merah / gula somtam / gula kabungNamfla /kicap ika…

Travelog Pak Bara : Day 1

Holaaaaa
Sebelum start dengan Travelog Perth untuk kali ke dua izinkan daku share pasal Travelog Pak Bara terlebih dahulu.

Pak Bara ni adalah salah satu tempat di selatan Thai. Kalau kita dari Utara Malaysia ni nak senang ke Pak Bara masuk lah kot border Wang Kelian , Perlis.

Biasanya Pak Bara ni f…

Birthday treat

Hai..saja nak share pasal birthday treat masa birthday hari tu.
Walaupun birthday awal bulan hari tu..and now da nak hujung bulan pun kan..tapi xpa lah kan...
Kira halal la kan..janji ber update.

This year birthday jatuh lagi on weekdays. Huuu biasa la kalau dah nama pun weekdays mesti la sadis ski…