Kravve.co, ur handmade condiments one stop centre!

Bila jadi mak-mak ni selalu kadang-kadang tu kelam kabut. Bukan senang nak keep everything in order tau. Sumpah bukan senang. Kadang-kadang diri sendiri lupa nak makan. Tau-tau dah pedih perut. 😣😣😣

Sebagai seorang mak-mak yang on the go dan masih menitik beratkan kandungan nutrisi apa yang IN ka…

Happy Birthday Althea!!!

As much as I getting excited for this month coz obviously it's my birthday month...I also been sharing the same birthday month with Althea..yahuuu..adakah kami share birthdate yang sama??? (3rd July ...wink2)

Heppy Birthday Althea!!! You're now officially TWO!!!

So what's the special al…

Product Review : Nutri Brown Rice Intant Pack

Kalau cakap pasal brown rice mesti teringat nasik untuk orang sakit diabetes. Dat was what across my mind. Yalah kan, sinonim kot brown rice ni dengan orang kencing manis.

Selalu kita-kita ni memang nan hado la kan nak makan brown rice untuk replace white rice kita tu kan. Sebab selalu dimomokkam c…

Palace Of The Golden Horses , "Hotel Luar Biasa"

Dulu masa study dekat Melaka, everytime nak masuk Tol Sg Besi tu akan lalu kat area Mines and memang akan selalu nampak la kan Tasik Mines ni. Dan dari jauh boleh nampak kot tersergam indah sebuah "istana" hotel kat situ.

Dalam hati, alahai bila lah nak dapat duduk kat dalam "Istana&…

Property Hunting at Batu Kawan Penang

Cakap pasal property ni kadang-kadang memang takutttt wei tengok house price tu. Pfffttt lap peluh jap. Tapi kalau tak beli property lagi la rugi kan.

Tambah-tambah kat Penang ni, harga rumah memang serious cakap paras-paras gayat la jugak.

Alhamdulillah dapat jugak sebijik rumah dekat Batu Kawan n…