Sambutan Birthday Adriana di sekolah

12:32 AM

Hai korang semua. Da makan ka? So hari ni public holiday kan. Mesti ramai yang amik kesempatan lepak and chill dengan family kan. Kami pun sama lah. Ni pun baru lepas bagi Si Aishah tidoq.  Baru dan nak perbetoi urat semua. Hahahha. Kali ni nak cerita pasal sambutan birthday si kakak Adriana kat sekolah jumaat lepas.

As usual n adat dekat Little Caliph, every hujung bulan diorang akan celebrate birthday by month. Disebabkan birthday Adriana jatuh masa bulan April, so marilah kita bagi kakak celebrate birthday dengan kawan-kawan dia dekat sekolah pulak kan.


Papa printkan ni untuk si kakak. PJ Mask kesukaan dia.


Goodies bag utk kekawan dia.


Kek habuan nak tiup lilin bagai.


Si kakak n si adik. Dua-dua kesayangan papa n mama.


And kebetulan jugak, 28hb hari jumaat hari tu genap Aishah 5 bulan. Sat ja rasa. Ni pun da start golek-golek plak.

Semoga kedua-dua anak mama n papa ni sentiasa dalam lindungan Allah Yang Maha Penyayang. 

Tak mau buat entry panjang-panjang pasal dua ketul ni, nanti mama touching plak kalau lebih-lebih kang.


You Might Also Like

6 comments

  1. Hepy belated birthday Adriana cute😍😘

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday anena.. rindu nk sembang dgn bdak ni

    ReplyDelete
  3. Semoga mereka berdua berjata.

    ReplyDelete
  4. happy beleted besday kaka adriana

    ReplyDelete