Ramadan Iftar Buffet di Main Street Cafe , Cititel Penang

8:57 AM

Bersempena dengan menymbut bulan mulia Ramadan tak lama lagi, Cititel menawarkan buffet berbuka puasa dari Isnin -Khamis dengan menu-menu yang menggiurkan tekak di Main Street Cafe yang cosy dan menenangkan.

Main Street Cafe yang terletak di level lobby hotel Cititel menawarkan makanan tradisional Asian dan Classical Western yang disediakan oleh  chef-chef berpengalaman depa.

Para tetamu boleh menikmati berbagai juadah sepert ulam-ulaman, pasembur, kerabu, rojak Penang, salad , kuzi kambing , sup gearbox dan macam-macam lagi.

Jom kita tengok gambaq-gambaq yang menggiurkan ni. Boleh stress kalau edit gambaq and update blog ada gambaq makanan bulan posa nanti ni😂😂😂


Satay yang juicy


Sup gearbox power!


Masak lemak nangka..tapi aku tak berani makan lagi. Baru ja lepas deman urat seminggu yang lepas. Tapi mak aku cakap sedap!


Rendang daging yang sedap.


Sambai udang petai. Petai nya banyak betul!


Lamb kuzi!


Lamb kuzi + nasi beriyani


Aneka jenis air; bandung, buah kepala dll.


Pemanis mulut😊


Tempting betul dessert nya.


Bukan ja nampak menarik, rasa pun sedap!

Bagi hampa yang berminat nak try buffet dekat Cititel, hampa kena rujuk details yang aku nak bagi ni tau sebab buffet Ramadan kat Cititel Penang ni tak sam macam buffet kat tempat lain tau.

Ramadhan Iftar Buffet Dinner

12 - 15 June 2017
&
19 - 22 June 2017
(Isnin - Khamis)
7.00pm - 10.00pm
Dewasa RM80.00 nett
Kanak-kanak RM40.00 nett

PROMOSI early bird :
(belian dari 1-31 May 2017)
Dewasa RM64.00 nett
Kanak-kanak RM32.00 nett

Untuk Tempahan 
tel : 04-291 1128
email : fnb@cititelpenang.com 




You Might Also Like

5 comments